ATT ÄNTLIGEN FÅ ÖPPNA ADVENTSKALENDRARNA

0
184

 

HELLO – NU ÄR VI IGÅNG.

Det är den andra december och tiden bara rusat iväg, i morgon är det bara tre dagar kvar till julafton och det känna helt overkligt. Jag måste baka en omgång lussekatter till då den första omgången magiskt nog har försvunnet. och lakritskolan ska vi inte ens prata om – det beroendet! Men nu får jag gottor från annat håll. Jag har många adventskalendrar i år. Två Kaffe, En  kaffeadventskalender  från Nabo och en från Kahl´s, en erotikkalender från SINFUL, en polkagrisadventskalender, en popcorn kalender, en marshmallowskalender, en pastillkalender och en lakritskalender från Lakrits By Bulow. Så jag har att göra 😀

Och jag har verkligen inte blivit besviken. Älskar att ha olika sorter, det blir som en liten godispåse varje dag men den varierar i smak. Och fantatiskt kaffe varje morgon och varje eftermiddag är en så härligt lyx.

Har ni någon/några adventskalendrar?

 

 

DELA
Föregående artikelATT VARA VARM OCH GOSIG, ÅRETS JULKLAPP OCH ATT INTE BEHÖVA TÄNKA PÅ ELRÄKNINGEN
Nästa artikelNÄR MAN KÖPER JULKLAPPAR TILL SIG SJÄLV
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here