ATT VARA VARM OCH GOSIG, ÅRETS JULKLAPP OCH ATT INTE BEHÖVA TÄNKA PÅ ELRÄKNINGEN

0
192

I SAMARBETE MED COOLSTUF.SE

VÄRMEFILT

Alltså, jag måste ju bara tipsa er om vad jag tycker är årets julklapp. Årets julklapp enligt HUI är ju det hemstickade plagget men vet ni vad, jag kan inte sticka, och jag känner inte många som kan. Så det blir inget sån för mig. Däremot har jag införskaffat världens bästa sak. Jag hade en för några år sen men min dåvarande hund bet sönder kabeln så den fick jag kassera. Nu har jag då skaffat en ny och herregud va jag njuter. Jag pratar alltså om värmefilten. Jag har min filt i soffan och i sängen. I soffan kryper jag upp inunder och bara njuter av värmen som omsluter mig, det är som att sitta i ett varmt badkar eller sitta med ryggen mot ett element, den känslan. Jag brukar även lägga filten i sängen när jag går och lägger mig och om det är kallt sätter jag på värmen i 10-20 minuter för att få det sådär riktigt skönt och mysigt och sovvänligt.

 

 

EN NORMAL ELRÄKNING

Filten har sju olika temperaturer (plus två andra värmelägen, snabbuppvärmning och ett lågtemperaturläge om man t.ex vill använda filten under natten) och en timer på upp till nio timmar. Och vet ni vad, jag har inte ens satt på värmen hemma än p.g.a av filten. Fatta va jag sparar pengar. Jag brukar följa min kWh-förbrukning dag för dag och där kan jag också se vad jag hade idag för ett år sen. Min nuvarande kWh-förbrukning ligger på 6-9 kWh per dag och ett snitt på strax under 7. Förra året hade jag en förbrukning på cirka 30 kWh per dag. Jag sparar alltså 23 kWh per dag. Och ligger elpriset på 5 kr (Exkl. moms, missa inte den detaljen när det pratas elpriser) så sparar jag 5×23 = 115 kr per dag. Fattar ni hur mycket pengar det är. Nu får jag ju erkänna att mina element inte är något att skryta om, de har två lägen, fullt ös eller totalt iskallt. Men oavsett, jag sparar enorma mängder pengar på detta så ska jag rekommendera en sak att köpa i år, och alla andra år så är det värmefilten. Mitt bästa inköp ever!

 

 

COOLSTUFFS VÄRMEFILT

Min värmefilt kommer från Coolstuff och den är, som jag skrivit innan, helt underbar. Den är stor, den är gosig och den är mjuk som en kattunge. Den går att tvätta i tvättmaskin och väger som en vanlig filt. Verkligen helt fantastisk på alla sätt och vis. Så vet du någon som fryser mycket, någon som vill spara lite el eller som helt enkelt bara vill vara snäll mot någon du känner. Köp en värmefilt!

Lite fakta:

 • Uppgradera soffmyset – mjuk och skön värmefilt som håller dig varm under kalla dagar!
 • 9 temperaturlägen:
  • Stegvis värmereglering mellan 1-7
  • Ett snabbuppvärmningsläge med hög temperatur
  • Ett lågtemperatursläge (lämpligt om du vill ha filten igång under en hel natt)
 • Fjärrkontroll med digital display på sladden för enkel temperaturkontroll
 • Timerfunktion, upp till 9 timmars kontinuerlig användning
 • Överhettningsskydd och automatisk avstängning
 • Effekt: 120W

 

 

DELA
Föregående artikelCYBER MONDAY DEL TVÅ
Nästa artikelATT ÄNTLIGEN FÅ ÖPPNA ADVENTSKALENDRARNA
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here