NÄR MAN KÖPER JULKLAPPAR TILL SIG SJÄLV

1
228

INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

GOD DAG

I år ska jag fira jul med min kompis och hennes son. Därför köper jag mina egna julklappar i år, behöver ju ha något att lägga under granen! Fast jag har en eller annan julklapp till fler än mig. Men det är hemligt.

Men vad döljer sig bland min julklappar då? Vi kikar.

RUMSDOFT FRÅN RITUALS

Denna rumsdoft från Rituals är en av mina absoluta favoritdofter. Jag älskar allt i Sakuraserien, tycker doften är så ljuvlig och fräsch. Ett rum känns genast mycket fräschare efter ett par doftsprut ur denna. Kan gärna kombineras med Rituals doftljus i samma serie.

Detta doftljus tycker jag är så mysig och doftar så gott. Jag verkligen älskar goda doftljus och detta är ett sånt jag knappt kan vara utan. Perfekta julklappen eller presenten. Sakura doftljus

 

 

Som andra julklapp har jag köpt en förpackning hårfärg. Tänker att det kan vara skönt att piffa upp sig lite efter alla helger. Eller göra sig fin inför nyårsafton. Jag har valt färgen rich brown.

BÖCKER


Jag älskar Katarina Wennstams böcker och dessa två har jag inte läst. Hittade dessa hos Myrornas så de blev billiga och bra.

Förutom detta har jag köpt en leksak till min katt Baggis och en leksaksgris till min hundkompis Glitter. Alla ska ju ha iaf var sin julklapp tycker jag.

Om jag får önska mig saker skulle jag vilja ha en ny kaffekokare då min är trasig. Då hade jag gärna tagit en sån här:

 

 

EN MOCKAMASTER

Önskar mig verkligen en sån här kaffekokare, en Mockamaster. Kaffet blir så himla gott. Det är det jag skulle önska mig i år om jag fick en enda sak att önska. Det får jag iofs inte men en tjej kan ju drömma, eller hur.

 

 

DELA
Föregående artikelATT ÄNTLIGEN FÅ ÖPPNA ADVENTSKALENDRARNA
Nästa artikelNÄR FJÄRDE LJUSET BRINNER
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

1 KOMMENTAR

  1. Vilka bra julklappar till dig själv. Doftljus är aldrig fel och ny hårfärg är ju alltid uppiggande.
    Hoppas att en kaffemaskin dyker upp under julen for va är morgonen utan kaffe 😉

    Ha en fin kväll!!!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here