PAKETKALENDER – GÖR DIN EGEN KALENDER

0
2219
Kalender
Adventskalender Panduro

Paketkalender

ATT GÖRA SIN EGEN PAKETKALENDER – MED LITE HJÄLP.

Hej på er denna soliga, somriga tisdag (i alla fall i Skåne). Vaknade till ett frostlandskap och det kändes nästan som vinter (för en sekund eller så). Men här är det tydligen sommar fortfarande enligt SMHI.

Men nu ska vi inte prata om det utan vi fortsätter lite på kalenderfronten för jag har gjort min andel paketkalendrar i mina dar och har man fler än ett barn att slå in till, ja då blir det svettigt. Men då är det ju världens bästa idé att köpa färdiga påsar eller paket och vissa av dem kan man använda år efter år. Bara stoppa i ett suddigum, en klubba, hårsnoddar eller vad det nu kan vara. Perfecto.

SÅ VILKEN/VILKA SKA MAN VÄLJA?

Det finns flera affärer som säljer färdiga kalendrar som kan kan stoppa i saker men jag har valt att koncentrera mig på Room99 och Panduro i detta inlägg eftersom jag tycker att båda har ett utbud som jag själv kan tänka mig. Vill inte tipsa om saker jag själv aldrig skulle vilja ha och om jag någon gång gör det så kan det vara för att jag har fått en förfrågan av någon läsare om at göra reportage om tex ljusstakar och då kommer det komma med saker jag kanske själv inte skulle välja men som någon annan tycker om. Men nog om det.

 

PAKETKALENDER, PAKETPÅSAR ELLER PAKETBOXAR?

Jag älskar dessa från Room99. Superfina boxar och me wants. Men i år kommer jag kanske hoppa över att göra paketkalenrar, det tar för mycket energi, tid och pengar. Men ni kanske har lust och då är detta ett perfekt inlägg för er som inte hittat eller kunnat bestämma er för vilken sort.

Sen får en ju fundera på om de ska hålla till nästa år eller om det är ok att barnen sliter upp paketen.

De här uppe kostar iaf 129 kr, kommer från Room99 och kan i mitt tycka användas år efter år. Måtten är 10x10x10

Paketkalender

 

PÅSKALENDER

Här har vi en variant som jag tycker är snygg och passar i ett stilrent hem där allt ska färgmatcha men jag tycker nästan de passar bättre till vuxna än till barn. Om jag skulle ge en sån här till min man skulle jag köpa några fina praliner, en fin cigarr, ett plektrum, kanske något hårgojs osv. Dessa påsar kostar 179 kr är 21 cm höga och 15 breda, man får alltså plats med lite mer i dem än i boxarna.

 

 

Paketkalendrar

 

Här ser ni dem i en annan färg. Dessa är kanske lite mer barnvänliga och man kan sätta på några roliga stickers eller göra tryck eller så. (de kan man ju på de andra också men de är snyggast så som de är tycker jag). Dessa kommer också från Rom99

Paketkalender

PAKETKALENDER Á LA BYRÅ

Den här gillar jag, den kommer kunna vara med många jular och även kunna ärvas. Den har även ljus så att den kan vara tänd under mörkrets timmar. Den kostar dock lite mer än de ovan men är å andra sidan av en helt annan kaliber. 419 kr får man betala för den här skönheten. Lådorna mäter 39x39x47 mm. Denna hittar ni på Panduro.

Paketkalender

Med hobbyfärg, fantasi, tålamod och tid så kan den bli så här vacker. Vem skulle inte vilja ha en sådan i sitt barnrum?

Paketkalender

BYRÅKALENDER

Nästa paketkalender är också från Panduro. En lite byrå som man kan vika ihop och haspa ihop när den inte används eller för att små nyfikna barn inte ska kunna kika in i lådorna. Denna är dock gjord i papp och då kan man ju dessutom smycka den hur man vill, vilket är kul. Lådorna är 40x40x40 mm och den här kostar 279,90 kr.

GRANKALENDER

& så en tredje vit kalender från Panduro. Som just nu är på rea, 179 kr ist för 199. OM ni vill ha lite inspo vad man kan göra med dessa kalendrar så kan ni kolla HÄR

 

PYSSELBOXAR

& så de sista exemplaren, (också från), Panduro tycker jag jättemycket om och de har dessutom ett väldigt bra pris (i alla fall på sebben, jag vet inte hur det är i affärerna). Just nu kostar de två första uppsättningarna 50 kr st och det är ju verkligen hanterbart. Den nedersta, röd&gröna kostar 25 kr. Det blir liksom inte bättre än så. & tänk att slippa slå in 48 eller 72 paket med vanligt papper. Det hade jag mer än gärna gett några hundralappar för.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here