ÅRETS BURK MED HÄRLIGA PEPPARKAKOR 🎅🏻

1
1081
pepparkakor

 

JULIGT RÖTT OCH VINTRIGT SILVER

Årets färg på Finsmakeriets pepparkaksburk är nu släppt. Brukar ni köpa dem? Jag köpte den gröna och den guldiga för några år sen just pga av burkarna. Pepparkakorna är jättegoda och burkarna vackra. Burkarna kan man dessutom spara och använda till hemmagjorda pepparkakor år efter år.

Jag gillar ju det här, och det är det nog fler som gör. Det blir en härlig uppladdning inför julen och något att följa år efter år. Dessutom är det finfina pepparkakor, enligt utsago bakade av glada pepparkaksbagare. Bara en sån sak! Jag vill gärna äta pepparkakor som gjorts av glada bagare, då blir jag glad. Och snäll!

& visst kan vi alla behöva lite extra tillskott av vänlighet lite då och då. Det tror jag vi alla hade mått gott av. 🎅🏻

 

pepparkakor
PEPPARKAKOR I STORT OCH SMÅTT

Jag gillar den röda burken mest men det är givetvis en smaksak. Är ni sugna så finns dessa nu att beställa på Room99. 169 riksdaler för den stora och 69 för den lilla. Beräknad leverans i vecka 40-41.

Visst är det en härlig tid nu? Underbart sensommarväder samtidigt som julnyheterna dyker upp lite här och var. En perfekt kombo. Vi får längta men har ändå chansen att njuta av härligt höstväder där träden börjar skifta färg, morgonluften är härligt krispig och dagarna är fortfarande längre än nätterna. Underbart tycker iaf jag. Och om jag blundar och ser pepparkakor och pepparkaksburkarna framför mig kan jag nästan känna doften av nybakade pepparkakor på väg ut ur ugnen. Underbart!

DELA
Föregående artikelHOUSE DOCTOR – JULEN 2019
Nästa artikelADVENTSKALENDRAR FÖR VUXNA 2019
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here