Heeej kompisar!

En snabb incheckning för att hälsa glad andra advent var på sin plats, kände jag. ?✨

Min dag har bjudit på en promenad i ett, förvisso försiktigt men åtminstone kvarliggande, snöfall, x antal koppar jul-te für alles (that would be me) och diverse hemmafix. Nu har jag landat i soffan framför en ljuvligt förutsägbar julfilm på 11:an. Jag tror jag eyeroll:ar åt alla klyschor lika mycket som jag mmmyser av den maxade julstämningen.

Hoppas ni har haft en fin advent!

DELA
Föregående artikelVeggotips för julbordet
Nästa artikelJulgransjakt på riktigt – att hugga sin egen gran!
Håller till i Stockholm city om dagarna och min lilla skärgårdsstad by night. Mitt julbloggande bygger på känslorna som uppstår runt jul: De små detaljerna i vardagen som vi upprepar och förfinar, tillsammans med nya traditioner. Sentimentalt? Mja, mjo. Stämningsfullt? Ja, det vill jag påstå. Jag är en av dem som är lyckligast under årets sista kvartal. Och då, för att få ut mesta möjliga av den lyckan, så bloggar jag här! Med er! Hurra! Kontakt: bloggenbabyitscoldoutside@gmail.com

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here