100 DAGAR TILL JULAFTON!

2
637

 

JULIGA SAKER JAG LÄNGTAR EFTER

Så är vi framme vid den riktiga nedräkningen. För idag, kära bloggläsare, är det exakt 100 dagar till julafton. Det är lite mer än 14 veckor, dvs tre månader och tio dagar. Det kommer gå snabbt. För nu är vi mitt i september och om en och en halv månad kommer affärerna vara fulla av julsaker och julstämning. Det är ju faktiskt inte så lång tid dit.

Så dagen till ära tänkte jag dela med mig av vad jag längtar efter. Häng med.

 

JULSKINKA

JULPYNT, MAT OCH STÄMNING

Jag längtar efter…

att få tända det första ljuset i adventsljusstaken
att fundera på årets gran
att dricka varm choklad med marshmallows
att få smaka den första skinkmackan, dricka den första musten
att sätta upp min lilla hansaby
att äta julgodis

 

julklappsinslagning julklappar julklapparStora julboken

 

MYS, GOS OCH SAMVARO

Jag längtar efter…

att slå in paket
att öppna upp den stora julboken och bläddra bland alla fantastiska bilder, läsa om julens magi och förlora mig i tomtens värld
att få dra på mig min julpyjamas, bädda ner mig bland fällar och täcken och sträckkolla på mina bästa julfilmer
att känna doften av hyacint
att dricka den första av många Tomtelattar

 

 

JULMARKNADER, MAT OCH VINTER

Jag längtar efter…

att få gå på julmarknad igen
att få träffa Tomten
att känna frosten mot min kind och se snön falla
att få äta ett riktigt bra julbord

Ja det är vad jag längtar till. Plus lite annat som att lyssna på julmusik och ha glöggmys. Och snart mina vänner, snart. Då är det tid för allt detta underbara. Som jag längtar!

 

DELA
Föregående artikelSATURNUS VINTERMOJITO – 2021 ÅRS GLÖGG
Nästa artikelÅHLÉNS SYN PÅ JULEN 2021
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here