ADVENTSKALENDER FÖR VUXNA – SINFUL

0
3198

 

SAMARBETE MED SINFUL.SE

 

POPULÄR ADVENTSKALENDER FÖR VUXNA

Erotiska adventskalendrar har seglat upp som några av de mest säljande kalendrarna. Jag har skrivit om Sinful innan och det är helt klart en av de snyggaste och välarbetade av alla adventskalendrar. Sinful julkalender är sobert svart med silvertext som vacker kontrast. Till kalendern får man en inspirationsbok där alla luckorna är representerade och bakom varje lucka finns det information om produkten. I adventskalendern  får en lite tips på hur man kan använda det som finns bakom dagens lucka. Boken är lika snygg som kalendern.

& det är inte bara jag som tycker kalendern är riktigt fin, recensionerna på sidan är lyriska och en hel del kan inte hålla sig utan öppnar hela kalendern på en gång. Nu ser man bara årets recensioner men jag kan lova att förra årets recensioner var precis lika positiva och nöjda (kollade nämligen förra året).

 

 

24 BÄSTSÄLJARE

Kalendern innehåller 24 erotiska produkter och vänder sig till både singlar och par (eller fler). Allt för att få en så trevlig december som möjligt. För, som en god vän sa när vi pratade om kalendern, Corona och celibat, man behöver ju inte gå i celibat med sig själv. Och det är ju sant. Så är du singel kan du fortfarande ha roligt med Sinful julkalender, det blir vad du gör det till.

 

Sinful

 

INSPIRATIONSBOK

Som jag skrev ovan så medföljer en snygg och fiffig inspirationsbok, om man nu inte kommer på egna sätt att använda produkterna på. Bakom luckorna står det vad det är för produkt (är en inte så bevandrad inom sexleksaker är det inte så lätt att alltid veta vad det är för leksak), hur man kan använda den och hur man kan kombinera den med andra produkter. Mycket bra, speciellt om man har dålig fantasi eller behöver lite ny inspiration.

På hemsidan kan man se en del av innehållet samt läsa mer om Sinful julkalender. För den här heter faktiskt julkalender och den finns i två versioner: den här och en Deluxe-variant. Sen finns det en adventskalendr med fyra luckor (12 produkter), en för varje söndag i advent.

 

Sinful är Skandinaviens största e-handelsföretag inom erotiska produkter och har ett stort utbud på sin hemsida. Jag tycker den HÄR var roligast i det övriga utbudet, sexleksak med tillhörande app måste vara en strålande kombination.

 

 

DELA
Föregående artikelATT HA NYA NÖTKNÄPPARE TILL SAMLINGEN
Nästa artikelÅRETS JULKALENDER PÅ SVT – MIRAKEL
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here