A GRAND X-MAS – MÅNS ❤️ CAROLA

0
308
A grand X-mas 2022

 

MÅNS &  CAROLA  I JULFÖRESTÄLLNINGEN A GRAND X-MAS

Tidigare i år kom överraskningen att Måns Zelmerlöw och Carola HäggKvist gör en julshow ihop, A Grand X-mas Det måste vara en av årets bästa julklappar till alla julälskande musikalfantaster. Våra två största stjärnor i mitt tycke. Jag föredrar Måns men Carola är ju alltid Carola. Kan redan se framför mig hur pampigt och BRA det kommer att vara. Vad kan gå fel när Måns och Carola slår sig ihop? Inget I tell you, Inget. Det är bara så många rätt.

Föreställningen heter A Grand X-mas och har premiär den 24:e november i Jönköping och besöker sen Göteborg, Stockholm, Växjö, Gävle bland annat. Och vill man ha bra sittplatser är det definitivt dags att beställa nu. Jag kollade lite på de olika arenorna och många av de bästa biljetterna har redan gått åt. Så passa på att köp för skatteåterbäringen, önska dig i present eller bjud dig själv och nån du gillar på en härlig julklapp.

BILJETTER

Biljetter till de olika föreställningarna hittar ni hos UNITED STAGE

Så här står det på UNITED STAGES hemsida:

”Varken Carola eller Måns behöver någon närmare presentation. De är två av Sveriges mest älskade och folkkära artister som nu sammanstrålar i en glittrande och elegant julkonsert. När vi äntligen kan ses igen kring julens högtid så bjuder de två artisterna in till en julkonsert med extra allt.

A Grand X-mas har premiär den 24 november i Jönköping och kommer sedan att åka landet runt innan grand final i Gävle den 17 december. Då har vi bland annat besökt både Avicii Arena i Stockholm, Scandinavium i Göteborg samt Malmö Arena.

På scen backas de två stjärnorna upp av ett trettonmannaband och tar med publiken på en musikalisk resa i julens tecken. Carola och Måns utlovar en unik upplevelse med värme och julkänsla inför årets stora högtid, och båda artisterna kommer självklart bjuda på både en och två egna låtar från sina gedigna låtskatter.

Carola är svensk jul personifierad och har de senaste åren gjort succé med egna julkonserter i Steninge Slottslada. Hon har som bekant även gett ut en julbok och flera album med egen julmusik. Julmusik ligger även Måns varmt om hjärtat och sågs senast i detta sammanhang med sin julshow på Grand Hôtel i Stockholm.”

Bild: United Stage

DELA
Föregående artikelJUL I JULI – VELLINGEBLOMMAN
Nästa artikelNÄR DET VÄNDER MOT JULIGARE TIDER
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here