NÄR DET VÄNDER MOT JULIGARE TIDER

0
293

 

HEJ ÅRETS LÄNGSTA DAG

Idag vänder vi mot mörkare tider. 11.13 idag inföll sommarsolståndet och vi har årets längsta dag och årets kortaste natt. Tänkte på det i söndags när jag låg i soffan och tittade på en serie. När det började närma sig läggdags (vid 23) hade jag inte tänt en endaste lampa, det behövdes inte, det var fortfarande tillräckligt ljust ute. Härligt.

Och just nu får det gärna vara ljust. Mörkret kommer ändå så småningom och jag vill inte skynda på det. Så njuter jag av ljuset, värmen, alla glada människor. Hoppas att ni gör det också och ser fram mot en härlig midsommar på fredag!

 

Vacker bild lånad av: Bucketlife

DELA
Föregående artikelA GRAND X-MAS – MÅNS ❤️ CAROLA
Nästa artikelHAUPT LAKRITS ADVENTSKALENDER 2022
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here