ÅRETS TEADVENTSKALENDER & ÅRETS KAFFEADVENTSKALENDER

0
538

STILIGT VÄRRE!

Så har då NABO presenterat årets design för Teadventskalendern och kaffeadventskalendern. Mycket mer än så har inte kommit än men de är riktigt stiliga tycker jag. Kaffekalendern kunde varit ännu lite mer fancy men den är ju den nyare av de två så jag förstår att de lägger krutet på tekalendern.

Innehållet skall vara delvis nytt men några gamla favoriter ska tydligen ha fått stanna. Känns lite som trillingnöten 🙂

 

 

 

Den 23:e september börjar den säljas i webbshoppen och hos NABOs återförsäljare (du hittar dem på deras hemsida) och som brukligt ska det enligt webbsidan komma ett smaskigt erbjudande. Först till kvarn alltså.

För er som inte hinner dricka upp alla teer under december så kan jag tipsa om att vi tog med oss resterna till fjällen några veckor senare (bara en som på allvar drack te) och det var perfekt att ha med de små påsarna med olika smaker varje dag.

/Heléne

 

DELA
Föregående artikelJULEN PÅ IKEA 2017 – WINTER IS COMING
Nästa artikel4 saker som kan höja MYSGRADEN i höst
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here