bilder via Rusta

Det är kitschigt och djuriskt som gäller på Rusta i år! Med ett sagolikt inslag av enhörningar lite här och var. Behöver jag säga att jag är milt uttryckt UPPSPELT?

With no further ado, här är mina favoriter:

 

DELA
Föregående artikelVELLINGEBLOMMAN – JULUTSTÄLLNING DEL II
Nästa artikelMåndagspepp: Min julmorgon 2016
Baby it's cold outside
Mössa och tjock jacka, vantar och rykande andedräkt när jag dricker mitt morgonkaffe på väg till jobbet. Det mjuka (och ibland: det rakt motsatt bjärta) ljuset från julbelysningen i trädgårdar, fönster och på gator. Jag är en av dem som är lyckligast under årets sista kvartal. Och då, för att få ut mesta möjliga av den lyckan, så bloggar jag här! Med er! Hurra! Kontakt: bloggenbabyitscoldoutside@gmail.com

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here