WHISKYKALENDER 2020 – I BEGRÄNSAD UPPLAGA

4
12048
WHISKYKALENDERN

 

DAGS FÖR ÅRETS MEST PERSONLIGA KALENDER – 2020 ÅRS WHISKYKALENDER.

Det är dags att beställa nu, om ni vill ha chansen att lägga vantarna på ÅRETS Whiskykalender. Jag kallar den den mest personliga för de som ligger bakom gör den i begränsad upplaga, de lägger enorm energi på kalendern, är entusiastiska, kunniga och den är verkligen en perfekt kalender för en Whiskyälskare.

Personligen dricker jag varken whisky eller sprit men rekommenderar ändå den här, det har jag gjort i många år nu. Och jag känner folk som har testat den och som varit fullkomligt lyriska.

 

Whiskykalender Whiskykalender

 

24 SMÅ FLASKOR

Kalendern levereras med 24 små flaskor märkta med datum. Det finns inga kännetecken på flaskorna vilken sorts Whisky som är i. Däremot får man en pdf-fil där allt står om varje flaska och whisky. Ursprung, bryggeri, kask, procenthalt osv.

De flesta whiskyfinsmakare jag känner dricker bara små mängder whisky åt gången och är du en sådan person kan det vara roligt att dela kalendern med någon annan. Antingen i hushållet eller en vän. Så träffas man, smakar på whiskyn, försöker gissa bryggeri, kask etc. Det blir en sällskapsgrej helt enkelt.

Men givetvis kan man ha kalendern helt för sig själv om man vill 🙂

 

Whiskykalender

 

WHISKYKALENDERN 2020

Tyngdpunkten ligger på skotsk single malt whisky men det är även med whisky från andra länder. Det är 3 cl i varje flaska och det existerar endast 23 kalendrar till försäljning. Det finns både rökig och icke-rökig whisky i kalendern. 2020 års Whiskykalender kostar 1300 kr plus frakt på 150 kr.

Är ni intresserade så gå till Whiskykalenderns sida och läs mer information. Man beställer genom att skicka ett email till tillverkarna.

Hoppas det smakar!

 

DELA
Föregående artikelPLANTAGEN INSPIRERAR JULEN 2020
Nästa artikelÅRETS ADVENTSKALENDRAR – MINA FAVORITER
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

4 KOMMENTARER

  1. Hej! Jag är intresserad av att köpa whiskeykalender 2020. Hur gör jag för att beställa?

  2. Jag har skickat ett mail om intresse av en whiskykalender, Hoppas snart på svar:))

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here