VINNARNA I ADVENTSKALENDERTÄVLINGEN

3
158

NIO VINNARE I TÄVLINGEN.

Så är tävlingen i samarbete med Ninasmat.se avgjord och jag har plockat ut nio vinnare. Det var inte helt lätt, det var många jättebra anledningar till att vinna en kalender. Mest eftertraktad var Lakritsadventskalender, vilket kanske inte var så överraskande.

Ni som har vunnit, skicka ett meddelande till Helene.liedholm@gmail.com med namn, adress och mobilnummer så skickar Ninasmat ut era kalendrar så fort som möjligt.

ETT STORT GRATTIS TILL:

Lakritsadventskalender från Lakritsfabriken i Ramlösa

Vilken fantastiskt tävling med NIO stycken adventskalendrar att välja mellan!!! Tusen tack till er för att ni anordnar detta.
Jag vill vinna den härliga kalendern från Lakritsfabriken. Varje år har jag drömt om denna kalender, men den har alltid blivit slutsåld och jag missat den. Vi är stora lakritsfanatiker i min familj och eftersom kalendern är maffig så delar jag med till de andra. Att njuta av fantastisk lakrits varje dag i December gör mig helt överlycklig!
Ha en underbar vecka!

Nougat från Niederegger

Den bruna nougatkalendern skulle jag gärna njuta av i december. Innehållet är säkert riktigt gott men jag tycker också att den är så enkelt vacker med tomte- och barnmotivet på utsidan så även att titta på den kommer vara gott för kropp och själ.
Varma hälsningar,
Margot

Marsipan från Nideregger

Marsipan♥ Har en förkärlek till marispan, när jag var liten bakade mormor teatergodis, randiga i olika lager-gjorda av marsipan, som hon tillverkade själv. Då var det jul och jag tror det var här min kärlek för marsipan lades. Det här vore lyx ända fram till julafton! Tack oxo för allt du delar med dig av, önskar alla här en fin kommande tid ♥

Venchi – Chokladkalender med italiensk choklad

Jag vill gärna tävla så jag kan ge en Venchi kalender till min morfar om jag vinner. Pandemin har gjort honom rätt ensam då inte vi barn eller barnbarn kan hälsa på som förut och jag tror verkligen denna kalnder skulle kunna lyssa upp den annars lite mörka december månaden för honom. Jag menar, vem skulle inte bli lycklig av en liten chokladbit till morgonkaffet? Nu när saker äntligen börjar gå mot det lite mer normala tror jag vi alla behöver lite jul-magi för att minnas känslan om en jul med nära och kära.

Teadventskalender från The English tea shop

Tekalendern är min favorit Jag som mormor, köpt och gjort adventskalendrar till barn och barnbarn i många år Skulle gärna unna mig en mysig testund varje kväll fram till jul.
Vilken lyx att bli lite härligt avslappnad varje kväll med ett gott te

Fudgeadventskalender från Clarence & Bean

Choklad och fudge från Clarence & Bean lät ju fantastiskt, tekalendern var också himla fin så någon av dom skulle gärna få addera julstämnimg hos mig! Jag är en riktig sucker för jul och älskar nedräkningen! Har jobbat som sjuksköterska och pluggat samt trixat med vab under hela pandemin så i år är det inte bara barnen som är värda en kalender här hemma tycker jag:)

Chokladadventskalender från Heilemann

Hej! Jag har en obotlig sjukdom som gör mig rullstolsburen och skulle bli otroligt glad och tacksam om jag vann en kalender till min make som hjälper mig med allt från apoteksärenden till att köpa mat.
Ps, Han gillar inte te men choklad, lakrits och övrigt godis smakar bra.

Tryfflar Från Monty Bojangles

Så rolig tävling!
Jag skulle gärna vinna den veganska kalendern till min syster (och bästa kompis) som är vegan. Hon har precis flyttat hemifrån så det är lite ensamt här hemma nu. Tycker att det vore kul att ge henne kalendern så hon kan tänka lite extra på mig varje dag i december:)

Moo-free mjölkfri adventskalender

-hej,

Åh, jag skulle gärna vinna den mjölkfria kalendern.
Min brorsdotter är under utredning och klart är att hon inte tål mjölkprotein, så den skulle hon bli jätteglad över såklart. Helt OT, om du inte redan har koll, visas julfilmer (av varierande kvalité) dagligen på TV8.
Hälsningar från julälskande Malmöbo

 

DELA
Föregående artikelTOMTEN THURE HITTAR HEM
Nästa artikelADVENTSKALENDRAR TILL REDUCERAT PRIS – PASSA PÅ!
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

3 KOMMENTARER

  1. AAHHHHHHH Herregud vilken lycka!!! Jag skrek rakt ut!!!! Det är ju min dröm att få njuta av Lakritsfabrikens kalender!!!! Och nu får jag äntligen det 🙂 WOW! Tusen tack! Jag skickar mail till dig. WOHOOOOO!!!!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here