TÄVLA OM NIO ADVENTSKALENDRAR FRÅN NINASMAT

38
454

I SAMARBETE MED NINASMAT.SE

YNNESTEN ATT FÅ TÄVLA UT FLERA FANTASTISKA ADVENTSKALENDRAR.

Idag har jag en trevlig överraskning. Tillsammans med fantastiska Ninasmat, den lilla e-butiken med det stora hjärtat, tävlar jag ut hela NIO adventskalendrar. Och det finns något för nästan alla. En med lakrits, en med tryfflar (vegansk), en mjölkfri, en med nougat, en med marsipan, en med fudge, två vanlig choklad och en med ekologiskt te. Flera av dem är dessutom glutenfria. Låter det lockande? Tycker det låter helt fantastiskt och är så glad att jag återigen får förtroendet från Ninasmat att erbjuda mina bloggläsare denna fantastiska möjlighet.

Hos Ninasmat hittar ni allt inför julen i form av julgodis, saffran, skumtomtar, julkaffe, adventskalendrar osv. Men Ninasmat har givetvis massor av andra fantastiska produkter som passar för hela året. Gå gärna in och kolla på deras sortiment! Under varje adventskalender finns det en länk till respektive kalender om ni vill läsa mer om innehåll osv.

Så hur gör man för att tävla?

Skriv en kommentar under inlägget och berätta:

1. Skriv en motivering om varför just du ska vinna en av dessa och vilken. & det behöver inte vara rim, avancerade historier eller så. Skriv ur hjärtat. Kort eller långt.
2. Gilla gärna I Love Christmas på Instagram eller Facebook (inget måste)
3. Håll tummarna!

Tävlingen pågår fram till den 18 november kl 23.59.

LYCKA TILL!

 

 

LAKRITSKALENDER FRÅN LAKRITSFABRIKEN

Denna fantastiska adventskalender innehåller hela 720 gr (30 gr per dag) lakrits av olika sorter från Lakritsfabriken i Ramlösa. Det blir massor av härlig lakrits varje dag. Så denna kan man ju lätt dela med någon annan eller några andra. Kalendern är uppbyggd som en liten box med 24 lådor inuti. Dessa kan du såklart återanvända på olika sätt, ni har säkert massor av smarta lösningar på hur man kan göre det men ett tips är ju att slå in små julklappar i dessa lådor så blir de enkla att slå in och svåra att gissa sig till. Kalendern innehåller även två tävlingar där man kan vinna mer lakrits. Adventskalendern är glutenfri.

 

 

CLARENCE & BEANS CHOKLADDOPPADE TRYFFLAR

Den här adventskalendern har jag beställt och jag är så nyfiken på den. 24 luckor med krämig fudge doppade i belgisk choklad. Visst låter det underbart?! Ser mycket fram mot att få fram denna. Adventskalendern är glutenfri.

 

VEGANSKA TRYFFLAR FRÅN MONTY BOJANGLES

Denna adventskalender kan även veganer njuta av ända fram till julafton. Monty Bojangles (vars namn kommer från en väldigt söt katt) är ett Londonbaserat litet företag som gör utsökta tryfflar och detta kan ni nu få ta del av genom denna härliga adventskalender.

 

.

NIEDEREGGER MARSIPANADVENTSKALENDER

Detta är adventskalendern för marsipanälskaren. En härlig kalender från klassiska Niederegger som är världsberömda för sin utsökta marsipan där de använder 70% spanska mandlar, mot vanlig marsipan som oftast bara innehåller 30% mandel. Så denna får ni marsipanälskare inte missa!

 

 

CHOKLADADVENTSKALENDER FRÅN ITALIENSKA VENCHI.

Här har ni en underbar adventskalender innehållandes fin italiensk choklad från Venchi. Kalendern har 25 luckor och bakom varje lucka gömmer sig en utsökt bit choklad. Adventskalendern är glutenfri.

 

NOUGATADVENTSKALENDER FRÅN NIDEREGGER

Även denna adventskalender kommer från Nideregger men den här innehåller härlig nougat. Tänk att få njuta av en bit god nougat varje dag fram till julafton. Drömmen.

 

 

CHOKLADADVENTSKALENDER FRÅN HEILEMANN

Denna söta chokladadventskalender kommer från Heilemann och jag tänker att den skulle vara perfekt till ett barn (men såklart även vuxna). Adventskalendern är gullig och alla förtjänar riktigt god choklad i december. När all choklad är uppäten kan man riva av luckorna och använda de som ett memoryspel.

 

 

MJÖLKFRI CHOKLADADVENTSKALENDER FRÅN MOO FREE

Denna härliga adventskalender kommer från Moo free och är gjord på rismjölk i stället för komjölk. Moo frees choklad är ekologisk och de jobbar med en organisation, UTZ/Rainforest alliance kakao för ett bättre jordbruk och bättre arbetsmiljö.

 

 

TEADVENTSKALENDER FRÅN ENGLISH TEA SHOP

Så till sist, en fantastisk adventskalender för teälskaren. Denna adventskalender innehåller 12 olika teer. Vitt-, grönt-, svart-, rooibos-, hibiskus- och kamomillte. Med den här adventskalendern får du en underbar testund varje dag i december, ända fram till julafton.

Där har ni alla de nio adventskalendrar som ni har möjlighet att vinna. Ta nu chansen att få njuta lite extra i december av en härligt, god adventskalender för det är ni värda!

Lycka till.

DELA
Föregående artikelATT TIPSA OM MIN JULFAVORIT – CRAFTBERRY BUSH
Nästa artikelJULLÅTEN SOM GÖR MIG EXTRA GLAD JUST NU
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

38 KOMMENTARER

 1. Nougat, alltså, nougat. Jag behöver tröstäta lite varje dag fram tills julafton då jag känner mig lite nere pga omständligheter. Visserligen hjälper ju inte nougat på det sättet men det blir roligare att vara deppig med nougat.

 2. Lakrits eller marsipan… lika gott båda, men på lite olika sätt.

  Jag skulle verkligen bli glad åt en vinst! Den skulle pigga upp i vintermörkret och få tiden fram till jul att gå lite fortare. Jag skulle ge mina två hundar en varsin liten godbit, tända ett ljus och njuta lyxen av att ha en alldeles egen adventskalender… så lyxigt när man är så gammal som jag (56). En riktig guldkant på tillvaron!

 3. Åh, älskar både nougat, choklad och lakrits men allra gladast hade jag blivit om jag vann MARSIPANkalendern. Till varje jul bakar jag farmors mumsiga kakor av mandelmassa och ingen jul är komplett utan en smarrig marsipan🐖

 4. Både maken och jag älskar lakrits. Sedan 1 år bor min man på ett demensboende. Ibland bjuder jag på lakrits när jag besöker homon. Tänk om vi fick en kalander att dela på! Jag besöker honom varje måndag, onsdag och fredag. Då skulle han få öppna en lucka de dagarna och njuta, njuta, njuta…

 5. Lakrits, Lakrits ååå jag älskar Lakrits. Men choklad är inte heller dumt eller varför inte en varm kopp te. Jag älskar julen över allt annat och gör gärna de lilla extra för dem i min omgivning bara för att få se deras glädje. Men de skulle även vara trevligt att få bli lite bortskämd själv med en lyxig adventskalender.

 6. Choklad och fudge från Clarence & Bean lät ju fantastiskt, tekalendern var också himla fin så någon av dom skulle gärna få addera julstämnimg hos mig! Jag är en riktig sucker för jul och älskar nedräkningen! Har jobbat som sjuksköterska och pluggat samt trixat med vab under hela pandemin så i år är det inte bara barnen som är värda en kalender här hemma tycker jag:)

 7. Marsipankalendern eller Lakritskalendern låter som den vore något för mig, och bara mig. Andra godiskalendrar skulle bli uppätna av min dotter. Tycker att en ensamstående mamma kan få unna sig en egen kalender😃

  • Jag skulle vilja vinna lakrits till min fina mor
   Eller marsipan till mannen som i mitt hjärta bor
   Eller tryffel mig själv – som nästan räknat ned till julen sen i fjor 💝

 8. Lakritskalender alltså! Har drömt om detta sen jag hörde talas om det första gången, men aldrig unnat mig… Kanske blir det av i år? 😍

 9. Tekalendern är min favorit🙂 Jag som mormor, köpt och gjort adventskalendrar till barn och barnbarn i många år👵👵👵 Skulle gärna unna mig en mysig testund varje kväll fram till jul.
  Vilken lyx att bli lite härligt avslappnad varje kväll med ett gott te👍👍

 10. Åh jag skulle vilja vinna Teaadventskalender från english Tea shop. Älskar att krypa ner i soffan på kvällen och njuta av en kopp te🥰

  Jag är en tunn fryse-kylling 😂 jag fryser alltid nuförtiden så en god kopp te och kvällen är räddad ❤️🎄

 11. Less på godis och choklad.
  Salt och krispigt gör mig glad.
  Snälla, Tomten kom med lakritskalendern
  från lakritsfabriken allting annat är så trist.

  • Jag vill gärna tävla så jag kan ge en Venchi kalender till min morfar om jag vinner. Pandemin har gjort honom rätt ensam då inte vi barn eller barnbarn kan hälsa på som förut och jag tror verkligen denna kalnder skulle kunna lyssa upp den annars lite mörka december månaden för honom. Jag menar, vem skulle inte bli lycklig av en liten chokladbit till morgonkaffet? Nu när saker äntligen börjar gå mot det lite mer normala tror jag vi alla behöver lite jul-magi för att minnas känslan om en jul med nära och kära.

 12. Jag skulle vilja vinna lakritskalendern till min mamma och pappa, som i alla år har ställt upp för mig och mina barn ❤️❤️

 13. Lakritskalendern verkar ju helt fantastisk! Tänka att få dela en härlig lakritsbit med maken varje kväll fram till jul. Det skulle ju vara den ultimata lyxen för en lakritsälskare som mig 🙂

 14. Lakrits! Älskar lakrits fast bara saltlakrits så kanske tekalendern.
  Fantastisk tävling!
  Jag är rätt kass på att ge mig själv julkalendrar, fixar fina julkalendrar till resten av familjen och sen är jag för snål till mig själv.

 15. Lakrits eller Clarence &Beans.

  Jag tycker att jag förtjänar lite lyx för mig själv efter den här hösten. Vår autistiska dotter var länge hemma från skolan för att hon inte mådde bra. Nu har vi bytt skola och varje dag dag sitter jag utanför klassrummet, i korridoren och väntar. Jag kan inte jobba och får inte åka därifrån. Vad gör man inte för att ens barn ska ha det bra?

 16. Marsipan♥ Har en förkärlek till marispan, när jag var liten bakade mormor teatergodis, randiga i olika lager-gjorda av marsipan, som hon tillverkade själv. Då var det jul och jag tror det var här min kärlek för marsipan lades. Det här vore lyx ända fram till julafton! Tack oxo för allt du delar med dig av, önskar alla här en fin kommande tid ♥

 17. Jag är gärna med och tävlar om en marsipan eller lakritskalender. Alltid så mysigt att ha en kalender att öppna, även om man inte är barn längre😜
  Vänliga hälsningar
  Ann-Sofie

 18. Den bruna nougatkalendern skulle jag gärna njuta av i december. Innehållet är säkert riktigt gott men jag tycker också att den är så enkelt vacker med tomte- och barnmotivet på utsidan så även att titta på den kommer vara gott för kropp och själ.
  Varma hälsningar,
  Margot

 19. Jag har älskat lakrits sedan jag började gå så den kalendern skulle jag välja om jag vann! När jag var liten så hade min mormor alltid en påse med blandad saltlakrits med sig då jag låg hemma och var sjuk. Det var vår egen kuckelimuckmedicin även om min mamma inte var lika övertygad om att det hjälpte med att äta vad hon tyckte var godis. I somras gick min mormor bort och för att minnas henne och alla våra härliga stunder tillsammans så skulle jag äta varje liten lakritsbit med andakt. Det skulle bli en stund för inte bara njutning utan också eftertanke.

 20. Helt klart den med lakrits. Ingen annan i familjen gillar lakrits så då får jag behålla allt själv 🤪🤣😃

 21. En kalender med lakrits skulle jag vilja ha, eller en med te, fast ändå är det marsipankalendern jag mest önskar vinna! I år blir julen väldigt udda, jag vet inte om jag ska jobba och i så fall var. Fick idag veta att den nya tjänst jag fått i februari kommer att börja om en vecka! Jag har jobbat kontorstid inom daglug verksamhet i 10 år nu och ska helt plötsligt övergå till en underskötersketjänst i bemanningspool inom hela socialtjänsten så jag skulle uppskatta en kalender att öppna.

 22. Så fin tävling 🤗🎅🏻, jag önskar mig CLARENCE & BEANS CHOKLADDOPPADE TRYFFLAR 😋🥰.
  .
  Hade blivit så glad över lite fint och mysigt i vintermörkret ✨✨, jag är kroniskt sjuk & husbunden (alltid, inte tillfälligt som en del är / varit nu pga Corona 🙃), och försöker ha det så bra o mysigt som jag kan, då jag lever hela mitt liv i min lägenhet😊🤗.
  .
  På dagarna ligger jag i min dagbädd i vardagsrummet, och myser med gott att dricka och äta ☕️🍫 och tittar på tv 🤗, och det vore underbart att ha lite extra gott att mysa med hemma🌟.
  Det vore så härligt att få mysa och öppna den här fina kalendern ❤️, och att ha extra spännande & fint att se fram emot att få öppna varje morgon 🤗🌟.
  .
  .
  Om jag en så fin o god adventskalender hem fick 🖤😋,
  så skulle allt lösa sig på ett kick🙌🏼✨.
  Att få mumsa gott & julmysa med denna fina🎅🏻,
  hade verkligen inte varit nån pina😉,
  utan snabbt & snyggt hade min vardag så långtråkig, trist & grå😉,
  blivit god & mysig som få🙌🏼🎄🎅🏻.
  Att den här fina hos er få vinna hade gjort mig till en SÅ glad kvinna✨🌟.

 23. Vilken fantastiskt tävling med NIO stycken adventskalendrar att välja mellan!!! Tusen tack till er för att ni anordnar detta 🙂
  Jag vill vinna den härliga kalendern från Lakritsfabriken. Varje år har jag drömt om denna kalender, men den har alltid blivit slutsåld och jag missat den. Vi är stora lakritsfanatiker i min familj och eftersom kalendern är maffig så delar jag med till de andra. Att njuta av fantastisk lakrits varje dag i December gör mig helt överlycklig!
  Ha en underbar vecka!

 24. Så rolig tävling!
  Jag skulle gärna vinna den veganska kalendern till min syster (och bästa kompis) som är vegan. Hon har precis flyttat hemifrån så det är lite ensamt här hemma nu. Tycker att det vore kul att ge henne kalendern så hon kan tänka lite extra på mig varje dag i december:)

 25. Det är något magiskt med adventskalendrar. Vet inte om det är för att jag fyller år i december också som gjorde det extra spännande med kalendern när jag var barn då det kändes som om det var något extra både den 10:e & 24:e 🙂

  Clarence & Beans tryfflar låter spännande & lite lyxigt att få börja, eller avsluta dagen med!

 26. -hej,

  Åh, jag skulle gärna vinna den mjölkfria kalendern.
  Min brorsdotter är under utredning och klart är att hon inte tål mjölkprotein, så den skulle hon bli jätteglad över såklart. 🙂

  Helt OT, om du inte redan har koll, visas julfilmer (av varierande kvalité) dagligen på TV8. 🙂
  Hälsningar från julälskande Malmöbo

 27. Hej! Jag har en obotlig sjukdom som gör mig rullstolsburen och skulle bli otroligt glad och tacksam om jag vann en kalender till min make som hjälper mig med allt från apoteksärenden till att köpa mat.
  Ps, Han gillar inte te men choklad, lakrits och övrigt godis smakar bra.

 28. CLARENCE & BEANS CHOKLADDOPPADE TRYFFLAR
  Jag fick celiaki när jag fyllde 40 år och sedan dess är det glest med härliga och goda överraskningar. Jag klagar inte för det är som det är. Tryfflar från Clarence & Beans låter bara så toppen att jag var tvungen att vara med och tävla!

 29. Älskar adventstiden, älskar the och älskar kalendrar. Så the-kalendern vore en dröm att vinna!

 30. Jag önskar mig den italienska adventskalendern från Venchi. Älskar italiensk choklad och denna hade jag velat njuta av ända fram till julafton.

 31. En lakritskalender till familjen lakritstroll vore perfekt! 🖤❤🖤 Följer på instagram!
  Mvh Sanna

 32. Jag älskar lakrits och skulle bli överlycklig om jag vann en till mig själv. Jag har svårt att prioritera mig själv i första hand så min kalenderbudget går åt till att köpa till barnbarnen. Det är såklart superroligt det också, underbart att glädja mina små goungar 🙂

 33. Åh här önskas så gärna en CLARENCE & BEANS CHOKLADDOPPADE TRYFFLAR, då vi bara älskar Fudge och choklad i min lilla mini familj bestående av mig och mina 2 söner. Det skulle glädja oss så i vintermörkret. Så nu hoppas vi så på denna. 😊✨

 34. Hej! Jag önskar mig så gärna den fina Nougatkalendern från Nideregger. Jag har spenderat halvåret i Frankrike och ska nu komma hem till min familj till jul och det vore fantastiskt att överraska dem med en julkalender. Vi är gottegrisar allihopa😋

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here