NÄR DET INTE ÄR SÅ LÅNGT KVAR…

0
300

 

SNART SÅ ÄR DET JUL, JUL, JUL, ÅH VA DET SKA BLI KUL KUL KUL.

Nu börjar jag få julfeeling. Det beror på lite blandade saker. Jag har satt ihop min julbord, där jag samlar allt juligt som jag inte satt upp eller ätit upp än. Jag har hört de första jullåtarna på tv (lite tidigt men ok eftersom det var Chris Rea – Driving home for Christmas). Affärerna börjar fyllas av julsaker. Vilka det är vet jag inte för jag gör min medborgeliga plikt och undviker att nöjesshoppa, gå i shopping malls hänga på restauranger och pubar med mina vänner.. Det är ändå ok, People, what we do today… will echo in eternity. Det är bara att anpassa sig. Och vi julfantaster har ju lite av ett guldkorn på vår sida, alla sidor som skriver om julen, alla instagramkonton, tidningar, tv-program och inte minns, det är faktiskt väldigt mycket skönare att shoppa julklapparna från soffan hemmavid.

 

 

VACKRA JULGRANSDEKORATIONEN FRÅN VELLINGEBLOMMAN.

I år har jag införskaffat några rosa dekorationer från när jag var på Vellingeblomman. De kommer dock troligtvis inte sitta i granen (som jag nu ser en reell möjlighet till att ha hemma) utan någonstans där de passar fint. Jag har gått ifrån den där riktigt traditionella julen till att bli lite mer öppen för olika färger etc. Ibland blir det för mycket och då får jag göra om. Det hände förra året, det blev alldeles för plottrigt och då fick jag göra om och göra rätt.

Som jag skrev så tror jag att jag har hittat plats till ha en julgran inomhus. Nu ska jag bara bestämma mig för en riktig gran eller en i plast. Jag är ju definitivt en “riktig gran”-tjej men i en liten lägenhet så vet jag inte om jag känner för barr precis överallt.

Under tiden bingwatchar jag amerikander som dekorerar sin hus inför jul, det finns hur mycket som helst att titta på och massor av bra tips som man inte visste man behövde. Ska skriva ett eget inlägg om det tror jag.

Men nu är det dags att starta dagen. Hoppas ni får en fin fredag!

 

 

DELA
Föregående artikelVINNARE I ADVENTSKALENDERTÄVLINGEN
Nästa artikelALONE ON CHRISTMAS EVE MED MÅNZ ZELMERLÖW
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here