VEM VILL VINNA EN LYXIG ADVENTSKALENDER?

Sponsrad av Vellingeblomman

71
1166
TÄVLING

TÄVLINGARNAS TÄVLING DELUXE

I år har jag och Vellingeblomman samarbetet och det samarbetet ger nu er chansen att vinna en riktigt lyxig adventskalender och tar ni inte den här chansen så vet jag inte hur ni tänker 😉 Jag har fått chansen att lotta ut FYRA lyxkalendrar. Fyra kalendrar jag gärna hade valt att (har Von Bülows men köpt själv) njuta av under december månad. & det finns kalendrar för både godisälskare och de som inte föredrar en härlig godisbit varje dag.

 

LyxigLyxig Lyx Adventskalendertävling Lyxig

 

JOHAN VON BÜLOWS LYXIGA LAKRITSKALENDER

Först ut har vi en av mina absoluta favoriter. Jag ÄLSKAR lakritsen från Lakrits by Bülow och jag har haft deras kalendrar i flera år och köper ofta deras underbara burkar med lakritskulor med chokladöverdrag. Det här är definitivt en kalender jag hade velat ha om jag fick vara med och tävla. Bakom varje lucka finns minst två kulor för dig och din partner att dela på eller för dig själv att njuta av. Underbart är det hur om helst.

 

Lyx Adventskalendertävling Lyx Adventskalendertävling Lyxig Lyx Adventskalendertävling

HÖJDEN AV LYXIGHET.

Den här kalendern från Van Ufford är helt ny för mig men O´boy vilken kalender. Hade jag inte varit tvungen att lämna tillbaka kalendrarna hade den här slukats omedelbart. 24 underbart fina chokladrutor av utsökt kvalité. Chokladen är ekologisk och görs i Ystad och tillverkas inte i många exemplar så ni har verkligen chansen att få tag i en raritet här. Förutom att lådan är helt fantastisk och går att använda till andra saker så är chokladen out of this world. LYXIG! Dessutom är den handgjord och ekologisk och bara det gör ju att den är värd att vilja ha.

 

Lyxig

Lyx Adventskalendertävling

Lyx Adventskalendertävling  VÄRLDENS COOLASTE KALENDER AV VÄRLDEN COOLASTE KILLE.

Har ni inte hört talas om Chili Klaus så har ni många timmar Youtubeunderhållning framför er. Att se folk testa stark chili är en upplevelse, en förstår verkligen inte hur oerhört starkt det kan vara. Det är en av överraskningarna med den här kalendern. Det finns milda, härliga, lyxiga karameller, sen finns det gömda små otäckingar som får dig att önska att du hade fyra liter yoghurt hemma (rekommenderas, drick INTE vatten).

Det här är kalendern för den som gillar stark mat och het chili. Jag är ganska tålig men jag fixar inte den här. Styrkan mäts i vindstyrka och den går från 1-15. Jag testade 12 och den han knappt landa på tungan innan jag var tvungen att ta ut den ur munnen. 12 är m.o.a väldigt stark den också.

Lyx Adventskalendertävling Lyx Adventskalendertävling Lyxig Lyx Adventskalendertävling

TE FÖR HELA MÅNADEN

Lyxig tekalender som jag inte testat själv men jag är väldigt nyfiken. Det verkar vara en lokal (för mig) tetillverkare vid namn Teministeriet som säljer denna och om jag inte förstått fel så räcker varje lucka till 1 liter te. Dvs, det räcker till hela familjen. Vilket jag ser som ett stort plus.

HUR TÄVLAR JAG!

 1. Skriv en motivering till varför just du vill ha en kalender och vilken!
 2. Gilla https://www.instagram.com/helenes_wonderful_christmas/ på Instagram
 3. Skriv var du bor och ditt namn.

Det var väl inte så svårt?

Tävlingen pågår från och med nu till fredagen den 23:e november kl 12. Detta för att ni ska hinna få kalendrarna i tid. Så tävla på, vinstchansen är stooooor.

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

 

 

DELA
Föregående artikelTOMTEN HAR NÅGOT SPÄNNANDE PÅ GÅNG
Nästa artikelATT HA FYRA LYCKLIGA VINNARE!
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

71 KOMMENTARER

 1. Det här var ju jättesvårt!
  Jag önskar mig en julkalender av den enkla anledningen att jag inte unnar mig en själv 🤗
  Jag tar gärna en chili för den låter väldigt spännande.
  Jag heter Lotta Johansson och bor i Hässleholm

 2. Jag hade så gärna vunnit en tekalender
  som jag hade kunnat dela med min mamma. Innan tekalendrar vart en grej brukade jag göra en alldeles egen tekalender till henne. Men det var alltid svårt att få köpa många olika småskvättar av te. Vi båda älskar julen, och te så klart. <3

  Kramar Emelie från Falun

 3. Å 😍 Det måste vara höjden av lyx och lycka 😍 Jag är en äkta chokladoman, det är en stor passion i mitt liv, något jag njuter av med själ och hjärta ❤️ En bit, om det är god choklad, kan jag njuta lääääänge av, vissa med kaffe, vissa med xanté, punch, bubbel eller bara som den är 😍 Den vore verkligen en dröm 🙂❤️ Jag köper alltid choklad och gör egna kalendrar till våra sex barn//ungdomar ..att ha en alldeles egen vore verkligen ljuvligt ❤️
  Nu håller jag tummarna 🙂

 4. Har aldrig haft någon sådan här fin kalender, vore ju fantastiskt att få starta dagen (eller kanske avsluta den beroende på hur godissugen man känner sig på morgonen;)) med lite lyx i vardagen. Jag har svårt att välja mellan den fina chokladkalender från Van Ufford och den lyxiga lakritskalendern från Johan Von Bülows, så skulle jag ha turen att bli en vinnare så ”surprise me!” 😀

  Juliga Hälsningar från Oskarshamn
  /Fia

 5. Åh, jag skulle gärna vilja vinna Chili-kalendern. Inte för att jag skulle vilja ha den själv (nä usch och fy, haha) men jag VET att min dåre till man skulle ÄLSKA den. Han äter chili, tabasco, habanero, etc till ALLT. Skulle vara kul att ge den man älskar mest en sån här överraskning!

  Jag följer dig på insta där jag heter schkog

  Jag heter Amanda Jansson och bor i Ljusdal 🙂

 6. Julen är barnens högtid heter det ju men då är väntans tid fram till 24 december min högtid! När barnen har somnat och adventsljusen glittrar och jag får en stund för mig själv skulle jag gärna kunna se mig med en te advents kalender.
  Jul kramar
  Från gJohanna wickstrand Uttran

 7. Jag skulle gärna vilja vinna chokladkalendern från van Ufford eller lakritskalendern. Jag har aldrig haft en sådan fin chokladkalender så jag skulle bli överlycklig för den. Orsaken till att jag vill vinna är att jag har aldrig unnat mig själv någon ”fin” kalender och just nu skulle jag verkligen behöva något för att lyxa till tillvaron.
  Jag följer dig sedan länge på Instagram där jag heter Edboen. Annars heter jag Pia och är från Lund

 8. Valet är enkelt! Skulle jag ha den stora äran att vinna skulle jag önska mig Johan von Bülows lyxiga lakritskalender. Denna skulle jag dela tillsammans med min sambo som är den största lakritsälskaren jag känner, varenda kväll fram till julafton❤️

  Varma hälsningar från Askersund.
  /Paulina

 9. Jag skulle vilja vinna tekalendern. Jag arbetar på ett äldreboende och det hade varit så kul att varje dag kunna servera våra boende en ny smak.
  Jag heter Carina och bor i Lidköping

 10. Jag önskar mig den fantastiskt fina lakritskalendern från Bülow

  Dag för dag, vecka efter vecka,
  ända fram till jul kommer denna tidiga klapp att räcka.
  En snygg lakritskalender får inte bara mina ögon att tindra utan kan även mitt stora sötsug lindra.
  Varje morgon en ny lucka och jag får av nöjdhet sucka.
  Hoppas att tomten hör min önskan trots att det ute är rena grönskan.

  Hoppas på tur hälsar Malin i Enskede

 11. Min önskan är en lakritskalender från Johan Von Bülow! Är galet förtjust i lakrits och har inte haft en julkalender på flera år pga nu är jag vuxen (traditionen liksom rann ut i sanden). Som liten hade jag alltid julkalendern (den man skulle öppna till tv-kalendern) och även en julstrumpa som innehöll små överraskningar fram till julafton. Vore väl himla trevligt att återuppta traditionen och få öppna en ny lucka ända fram till dopparedan!

  Följer dig redan på Insta, såklart 🙂

  /Nadja (bor i Norberg)

 12. Hej, skulle vilja vinna Chili Klaus adventskalender som skulle bli en perfekt förtida present till bonussonen som fyller år en vecka in december, och som älskar Chili Klaus andra produkter som chips och kryddblandningar. Helt enkelt en perfekt 🎁.
  Heter Roger (rags1967) och är från Malmö

 13. Jag skulle vilja vinna chilikalendern! Den skulle jag ge till någon som står mig kär och som ständigt är på jakt på en ännu starkare chili att prova, med resultatet att tårarna rinner av hettan och jag ligger dubbelvikt och skrattar åt grimaserandet 😁 Jag heter Ida och bor i Stockholm. På IG heter jag idas_sota

 14. Svårt att välja, men jag vill gärna välja chili Klaus kalendern då den skulle passa så bra att ge bort till någon nära som odlar chili, har chiliprovsmakningar som nästan slutar i ambulansförare. Även om lakrits är min stora favorit så går jag för chili, då ge är julens budskap 😍 /Maria Gradin från Laxå

 15. Jag skulle vilja vinna chilikalendern och ge till min man. Han följer Chili Claus och älskar allt starkt. Vore kul att överraska älsklingen med en sån gåva. Jag heter Anette och bor i Anderslöv.

 16. Hej jag skulle gärna vilja vinna en adventskalender till min man ❤️Han älska choklad och lakrits och whiskey ❤️Jag heter Lena från Sölvesborg . Jag följer dig 🌲🌲🎅🏼🎅🏼

 17. Som den laktritsälskare jag är,
  får Johan Bülows kalender mig att bli helt kär.
  Kanske innehåller någon lucka en kombo av lakrits och choklad,
  oj vad jag önskar att få känna den magin i december var dag.
  Att få vinna denna kalender vore förstås riktigt kul,
  men vill även passa på att önska Helen och alla läsare en riktigt god jul. <3

  Massa kramar,
  Jennifer i Stockholm
  Följer dig såklart på instagram.

 18. Har tyvärr inte insta men jag delar gärna ändå, och skulle hemskt gärna vinna
  en kalender (självisk och önskar en till mej själv😉) kvittar vilken alla verkar lika goda, fast chilikalendern
  kan jag kanske stå över.
  Carola i Mönsterås 🌲

 19. Jeg forsøker å være utan socker , men vil unna mig lite i December. En Lakridskalender (Johan Bulow) hade vart perfect!
  Följer på Insta som @tassen
  Anne-Mari i Strömstad

 20. Jag skulle vilja vinna Van Uffords julkalender för jag älskar choklad och den ser ju alldeles underbart god ut!
  Heter hannaplupp på instagram
  /Hanna Vänman Umeå

 21. Jag hade så gärna vunnit den lyxiga chokladkalendern 🎅 Chokladkalender e ett måste varje jul för mig ända sen jag var liten-men jag köper bara den billiga varianten i mataffären.. 😄
  Jag heter Josephine, bor i Halmstad å nu följer jag dig på insta oxå 😉

 22. Jag vill vinna alla! Men ska jag välja en så får det bli lakritskalendern, med motiveringen att jag tittar på den varje år och tänker att den skulle man ha, men sedan rullar veckorna på med alla måsten och plötsligt är det 1/12 och jag står där utan kalender precis som vanligt. 😢

  Självklart gillar jag redan dig på Insta (aggestig heter jag där om du vill kolla upp det)

  Julhälsningar från Emelie i Norrahammar

 23. Julen är den bästa tiden på året och en kalender skulle verkligen sätta guldkant på den underbara tiden. Skulle jag välja en kalender skulle jag vilka ha chokladkalendern från van ufford, den ser helt magisk ut. Har haft en jobbig tid med sjukskrivning och skulle behöva nått som muntrar upp mig ordentligt.
  Jag heter Sofia och bor i Kungsbacka

 24. Jag börjar alltid dagen med en kopp varmt te. Det är en stund för reflektion inför dagen. Att få möjlighet att prova olika sorter tillsammans med mina döttrar och man i december skulle vara ett ljus i en tillvaro som tyvärr präglas av svår sjukdom.

 25. Jag är den som alltid fixar och donar med kalendrar till hela familjen, men själv har jag ingen. Då jag bor i Norrland där det brukar bli kallt så vore det mysigt med en kopp te av ny sort varje kväll när barnen lagt sig😊Jag heter Johanna och bor strax utanför Skellefteå i Västerbotten

 26. Är så grymt imponerad av dotterns studieresultat,
  på tuff utbildning som hon valt.
  Tänk om jag hade sån enorm tur,
  att få överraska henne med bravur.
  För lakrits är hennes passion,
  att vinna vore sensation.
  Detta svarta snask,
  i pytteliten ask.
  Både salt och sött,
  så himla gött!
  För en lakritssugen fattig student,
  skulle Lakrits by Bülow vara det bästa som hänt,
  lagom till advent!
  (Bor i Sundborn)

 27. Hej!

  Har inte hunnit införskaffa en kalender för året än och såg den här underbara tävlingen på ditt instagram-konto! Älskar verkligen både choklad och lakrits och skulle jag vinna skulle jag bli överlycklig för antingen chokladkalendern från Van Ufford eller Bürows lakritskalender, båda ser verkligen helt fantastiska ut! Att veta att varje dag fram till jul förgylls med en ny lyxig lucka skulle ge lite extra energi när man kommer hem på kvällarna under mörka december. Något att se fram emot varje dag!

  Juliga hälsningar
  Johanna från Stockholm

 28. Tänk vad lyxigt det skulle va att äta lakrits var dag,

  Längtar till jul och ser fram emot allt kul,

  Jag är inte så grym på att rimma men jag vill verkligen vinna!

  Önskar denna lakrids kalender hos mig får bo, så kan jag räkna ner till julen med ro ☺️

  Rita Nelsson, Sölvesborg

 29. Svårt att välja !!! Alla ser så lyxiga och goda ut. Men väljer Chili Claus. Och om jag vinner ska min sambo få den <3
  Han är tokig i chili …. Alla våra fönsterbänkar är fulla av chili av alla de slag och kalendern skulle passa in med den övriga chiliinredningen 🙂

  Lottie Bengtsson, Helsingborg

 30. Har träffat en jättesöt kille ett tag nu men det är fortfarande för tidigt för att byta julklapp tror jag… Hur vet man det lixom? Men däremot vet jag att han älskar allt som har med chili och jul att göra. Har tänkt köpa denna chilikalendern men vill inte att han ska känna sig tvungen att köpa en fin/dyr julkalender till mig, ja du förstår problemet i början av dejtandet… Men om jag säger att jag vann den så kan jag komma undan med att ändå ge den till honom tänker jag 🙂

 31. Spännande kalendrar allihop men eftersom jag älskar lakrits så väljer jag den 🙂 köper till alla andra men aldrig till mej själv så hade vatt kul och vunnit en 🙂

 32. Älskar julen o det vore dröm att få se,
  en av dessa vackra kalendrar skulle få mig att le.
  Med leende kan jag sedan mot jul räkna ner,
  när jag lakritskulor, chokladbitar eller te vill ha mer.
  Kan inte välja mellan dessa tre men hoppas på tur,
  så att julens alla dagar får starta eller sluta o dur.
  Om vinsten åt mitt håll med lycka bär,
  lotteriet får välja vilken av de tre jag ska hålla kär,
  och det då en extra överraskning för mig är.

 33. Jag skulle gärna vilja vinna chokladkalendern till mig själv, då jag är arbetslös och köper aldrig något till mig själv.

  Camilla i Ystad

 34. Varje sommar sen jag var barn spenderades på en gård utanför Ystad. Vi cyklade ofta in till Ystad, på småvägar invid havet. På gården var hela släkten samlad, alla barn och hundar, och Gunborg och Allan. De var allas mormor och morfar. Även mina, trots att vi egentligen inte alls var släkt. Jag minns också hur jag ofta fick komma hem till dem även i juletid, minnena därifrån är talrika och kära. Nu var det många år sedan de gick bort, och flera år sedan släktgården i Ystad såldes. Jag skulle älska att vinna en ekologisk chokladkalender från staden som för alltid kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta. Och den vackra trälådan, den skulle jag använda att förvara de små vackra och sköra gamla tomtarna jag ärvt av Gunborg och Allan✨

  Jag heter Jessica, och bor i Sigtuna.
  På Instagram heter jag @sneakersochkaffe.

 35. Åh ett sådant svårt val. Men jag hoppas vinna Van Uffords exklusiva choklad 🤗 så god vet jag. Vill gärna unna mig och min sambo denna fina gåva då jag detta året måste jobba både julhelg o nyårshelg. Skulle känts lite som ett plåster på såren 😉😊
  Juliga hälsningar
  Helena Hansson i Skumparp, Bunkeflostrand

 36. Jag älskar julen.
  Jag älskar choklad.
  Men mest av allt älskar jag min underbara man ❤️
  Ja, jag skulle bli väldigt glad åt en lyxig chokladkalender från Ystad! En liten paus i soffan varje kväll och njuta av dessa låter helt underbart!
  Juliga hälsningar
  /Pernilla i Norrköping
  @jultider på Instagram.

 37. Skulle gärna vilja vinna lakritskalendern. För att jag tycker jag är värd det efter ett tungt år.
  Älskar förstås lakrits oxå, kanske kan mitt 14-åriga barnbarn få smaka nån bit, hon är riktigt lakritstokig 👍😉
  Jag heter @millasmormor på Instagram

 38. Valet är busenkelt, Lakritskalendern såklart. Jag har älskat Lakrits sedan
  jag åt tablettasken ” svarta katten” som liten. Då blev jag ” fast” för denna goda
  delikatess. Underbart att nu ha chansen att njuta Hela 24 dagar⭐️
  Gillat👌

  Marie
  Stockholm

 39. Jag kan då inte välja en om jag skulle vinna, de är ju alla så fina! Det vore mysigt med en kalender🎅 Jag heter Helena Pettersson och bor i Eskilstuna. God Jul!

 40. Ni behöver inte söka efter en vinnare till chokladkalendern längre …jag är här.🙂 Gillat och delat och hoppas på god tur. Bara älskar choklad!! 💜 Det skulle vara underbart att bli bortskämd varje dag fram till jul med en bit lyxig choklad, desutom går ju den snygga asken att dekoreras till en adventssljusstake till året därpå. 🙂

 41. Jag skulle gärna vilja ha lakrits by Bülow kalendern. Har smakat deras lakrits vid några tillfällen och älskade alla. Har i några år velat ha denna lakritskalender men tyvärr inget jag unnar mig själv så jag, så jag hade blivit väldans glad att vinna en! Jag heter Emelie och bor i Hässleholm

 42. Johan Bülows lakrids är bland det godaste jag vet efter att ha köpt en burk på flygplatsen i somras. Nu längtar jag bara efter mer men studentkontot vill inte att jag prioriterar sån lyx. Därför hade det varit extra härligt att kunna njuta av den chokladdoppade lakridsen varje dag fram till jul!

  Kram Julia, Växjö

 43. Skulle blir överlycklig att vinna van uffords choklad kalender 😍 Har växt upp med att alltid ha en choklad kalender i december. Den billliga sorten.Drar mig jätte mycket för att köpa ett i år då jag inte anser det ”rätt” choklad. Jag vill så gärna ha kvalité och ekologiskt choklad som är gjort här i Sverige så denna kalender vore perfekt. Tänk att få njuta av choklad med ett gott samvete. Jag heter Susan och bor i Höör 🙂

 44. 1.min favorit är lakrits-kalendern från Bülow och jag har faktiskt haft den flera år,både till mig själv och till andra,det är den absolut snyggaste och godaste av alla!Men i år ser livet annorlunda ut…
  Möjligheten att köpa en kalender finns inte längre och tyvärr gäller det även allt annat också.
  Precis a l l t går på sparlåga och det är extra tråkigt och någonstans lite ledsamt kring advent & jul att inte kunna ha det som man kanske haft tidigare. Utan juleljus,adventskalender och julklappar blir det lite sådär och julkänslan är på svaj minst sagt.Livet är på ett annat vis helt enkelt.
  Men det blir jul ändå visst?

  2.följer,gillar & njuter av din inspiration!
  Tack♡
  3 Susanna (@sus.pet)heter jag och bor i Halmstad

 45. Jag önskar vinna en lakritskalender att ge till min lakritsälskande sambo som verkligen förtjänar en lyxkalender. Att det är två bitar i vår lucka innebär ju att då får jag en bit var dag med fast jag varit givmild och gett bort den 😜. Så fiffigt!

 46. Jag önskar mig Van Ufford. Exklusiv och ny choklad ligger mig varmt om hjärtat och den här har jag inte sett tidigare.
  Lotta heter jag och bor i Eskilstuna.
  Och så följer jag dig på Instagram!

 47. Hoppas på att Chili Claus Julekugler vinna,
  skulle vara så spännande att se vad man bakom varje lucka kommer finna.
  En stor chiliälskare jag är,
  har alltid främst i den röda frukten varit kär.
  Frågan är ju om dessa bitar får mig på fall,
  eller om jag bara kommer tycka det är ball.
  Hur som helst vore det en dröm som blir sann,
  om just jag denna kalender vann.

  • Jag bor i Skanör och Cajsa är mitt namn
   hoppas snart få sitta med ’chilikugler’ i min famn.

 48. HEj! Chili kalendern står högst på önskesedlen! Perfekt med lite sting i chokladen och chiliKlaus som ger oss många skratt i vardagen 🙂 mvh #Ajresi bor i Malmö 🙂

 49. Jag hade osjälviskt nog utan tvekan velat ge min morfar chokladkalendern från Van Ufford. Kort och gott för att motivera honom till att åtminstone en gång om dagen, genom nästan hela december, kämpa sig hela vägen från sovrummet till köket för en munsbit. Det har varit svårt att ge honom någon typ av livsglädje de senaste 3 månaderna, då han efter en hjärnblödning har motorikproblem, har svårt att gå och sitter i rullstol, samt tappat hoppet på livet helt och hållet. Han är den största chokladråttan jag vet och 24 dagar av otroligt goda chokladbitar från vårt fina Skåne, det är ett steg i rätt riktigning! Han bor i Helsingborg och jag i Malmö! ✨

 50. En chokladkalender de lux special
  går rakt in i hjärtat som mitt julval,
  herregud vilken magisk grej,
  Van Ufford kom hem till mig…
  Jag lovar att vi ska trivas du och jag
  du kommer vara prio ett varje dag

 51. Kvällsmyset vill ha guld i mund
  och är helt klart dagens bästa te-stund! ❤️
  Dofter och aromer, jag vill gärna testa flera
  för tesmakerna kan verkligen variera.
  Tänk att i Te-adventskalendern få
  avnjuta en smak i sänder
  Så spännande varje gång jag luckan vänder!
  Te är hela familjens passion
  och med en hel liter te varje dag räcker det till varje generation
  Kanske kan upptäcka en ny favorit,
  Så hoppas kalendern kommer hit!

  Birgitta i ett Malmö som är grått och trist och i behov av rykande hett te från Teministeriet!
  ❤️🌺❤️

 52. Oj så svårt det är att välja
  Men tror ändå den med laktris lockar mig mest!
  Det finns så mycket gott att i den att svälja!
  Att varje morgon kan bli till en fest!

  Sött och salt är en passar verkligen tillsammans
  för en stackars student med en knapper plånbok
  som gör att jag tentan klarar med glans
  Nu behöver jag inte plugga som en tok!

  God jul från en Lundastudent som vill unna sig något gott i tentatider! /Maja

 53. Jag skulle bli super glad om jag vann van Uffords fina kalender. Jag är jultokig men har aldrig unnat mig själv en kalender men barnen har alltid fått flera stycken vardera. Hade varit kul att få räkna ner julen tillsammans med barnen med en helt egen kalender som bara är min.
  / Victoria från Sollefteå

 54. Jag älskar verkligen julen och allt som hör därtill med andra ord även adventskalendrar och skulle GÄRNA vilja vinna en Van Ufford kalender för den hade jag inte unnat mig själv, vilken lyx 🍫👌 tycker dessutom lite synd om mig själv då jag hyvlade av mig lillfingertoppen på en mandolin i söndags så jag fick åka till akuten, tänk vilken tröst det skulle vara att vinna 🌸😊
  / Anna, Västra Frölunda

 55. Jag vill vinna Van Uffurd. Tycker att jag gjort mig förtjänt av en god chokladbit efter middagen under december. Har slitit hårt på alla plan nen nu börjar jag se ljuset i tunneln! Jessica i Stockholm och heter Jessicasundberg72 på Insta!

 56. Jag fyller år den 30 november och skulle gärna vinna en present som räcker långt efter födelsedagen är över, vad vore då bättre än en lakridskalender? 😊

  Följer dig gärna på insta!
  Varma hälsningar från Lina i Ösmo

 57. Tekalender absolut!
  Som storkonsument av te blir de ursprungliga växtplatserna för teet fantasieggande. En gång fick jag ett stort paket av min faster vid hennes hemkomst från Sri Lanka. Jag gissar att kalenders har te med smaker från all världens hörn: Indien, Tahiti, Arabiens chai. Spännande! Teet öppnar gränser mellan människor!
  har gillat på insta

 58. Jag och min mamma är helt galna i jul! Vi gör listor, går all in på julpyntningen, besöker julmarknader överallt, julbakar, kollar maaassa julfilmer osvosv. En tradition som vi har haft i några år är att vi köper julkalendrar till varandra, men nu har jag börjat plugga och har därav blivit en så kallad fattig student…. Därför vore det alldeles perfekt att vinna en sån här lyxig julkalender och överaska henne med (Istället för en 10 kr chokladjulkalender )! Alla fyra såg ju helt fantastiska ut, så det skulle faktiskt inte alls spela roll vilket av dem!! Håller tummarna här borta <3

  Följer dig gärna på Instagram!
  Kramar från Rebecca uppe i Luleå.

 59. Älskar choklad och älskar jul! Så glad jag hittat dina julsidor på web och Instagram. Följer gärna för att få riktigt mycket julfeeling och bra inspiration. Önskar mig en chokladkalender om jag har lyckan med mig. Lotta Grönvall Hjärup

 60. Jag skulle gärna vilja vinna Van Uffords chokladkalender.
  Det senaste halvåret har varit chokladlöst för min del eftersom jag ätit enligt low fodmap för min IBS och då varit tvungen att ta bort all laktos ur kosten. Men förra helgen provade jag att återinföra laktosen och min mage mådde fortfarande bra, tjoho!! Att få njuta av riktigt god och lyxig choklad hela december vore därför drömmen.
  Jag följer dig även på instagram.
  Alice i Umeå

 61. Efter en och en halv månad med foten i gips där min man fått ta hand om ALLT hemma ink mig så är han värd en lakridskalender. Han har haft vår ettåring natt som dag, lagat all mat, tvättat, städat och allt som hör ett hushåll till. Plus behövd hjälpa mig hämta saker, bära saker etc. han har varit en kämpe och förtjänar en fantastisk december med lugnare tempo och lite lyx som vi egentligen inte har råd med på föräldraledighetspenning och sjukskrivning.

  Jag heter Elin och bor utanför Stockholm.

 62. Skulle gärna vilja vinna Chili Klaus kalendern till min son som är ett stort fan av honom. Hade varit kul för honom att testa , inte bara titta på hans videos på YouTube
  Jag heter Cecilia, från Bjärred

 63. Jag hade så gärna vunnit chokladkalendern. Som mamma till 4 barn och en man 😉 kommer jag alltid sist. Så alla är kittade med varsin kalender utom jag!
  Heter Maria och bor i Stockholm

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here