ATT HA FYRA LYCKLIGA VINNARE!

TÄVLINGEN AVSLUTAT

0
225
Vinnare

OCH VINNARE ÄR…

Men vilket gensvar hörrni! Och hade jag kunnat dela ut kalendrar till er alla så hade jag gjort det. Nu har jag gått på känsla, innehåll och medkänslan att dela med sig. Rätt eller fel. Hoppas att vinnarna blir glada och att ni andra stannar kvar här i alla fall. För vet ni vad, det är fler tävlingar på gång. & då inte enbart för vuxna. Men nu håller vi oss till den här tävlingen.

Första kalendern är inte klockren i val av kalender men motiveringen var så fin och romantisk. Och jag hoppas att killen verkligen uppskattar denna fantastiska kalender trots att det inte är Chili-Klaus:

Första vinnaren är:

 


 

VINNARE NUMMER TVÅ.

Den här motiveringen var så fin så det gick bara inte att INTE utse Claudia till vinnare. Jag hoppas din morfar får lite livsgnista och glädje tillbaka.

 

 


 

VINNARE NUMMER TRE.

Nog för att jag visste det innan men att Chili-Klauskalendern skulle vara så populär trodde inte ens jag. Jag har smakat vindstyrka 12 och det jag inte gör om. Den här motiveringen slog an hos mig eftersom jag både har varit bonusbarn, har bonusbarn och tycker att det är så himla fint att denna bonuspappa vil ge sin bonusson en kalender. Klart killen ska ha en kalender.

(Ja, eller så är bonuspappan vara extremt elak ;-)) PS: SKÄMT!!!

 


 

VINNARE NUMMER FYRA

Jag har jobbat på ett äldreboende och jag vet stressen, tristessen och allt annat som hör till. Om Carina kan förgylla de gamlas julmorgnar så är hon en hjältinna i mina ögon. Jag hoppas så att de äldre blir glada och tycker om teet. Riktiga vinnare!

Vinnare

 


 

NU DÅ?

Är du en vinnare? Kontakta mig ASAP på helene.liedholm@gmail.com. Så får du reda på hur du får tag i din kalender.

Tack för allt deltagande, ni har varit helt fantastiska. & glöm inte, det ligger fler tävlingar i pipen! Och ett stort tack till Vellingeblomman som sponsrat tävlingen!

DELA
Föregående artikelVEM VILL VINNA EN LYXIG ADVENTSKALENDER?
Nästa artikelINTERVJUAD AV SKÅNSKA DAGBLADET
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here