VAD JAG GÖR I MORGON – HUSEBY

1
579
HUSEBY julmarknad
HUSEBY julmarknad

 

HUSEBY JULMARKNAD
Sen kväll nu och hunden skäller på blåsten utanför som om ett rövarband är på väg att ta sig in. Valpar och deras hittepå. Men jag är trött som en gammal ek och ska snart gå och lägga mig. För imorgon bär det väg till Husebyjul med Åsa & Jenny. Några timmar där lär väl generera ex antal julsaker att packa in i bilen innan det är dags att vända hemåt någon gång närmare sen eftermiddag.

 

HUSEBY

Vi kommer till Huseby vid halv ett kan jag tänk mig så ser ni oss så heja, lite foto med bloggläsare vore kul. Hur jag ser ut vet ni ju men i släptåg har jag två till. En lång smal tjej = Åsa samt Jenny som är typ som jag men med kortare hår. Vi ses där hoppas jag. Ska bli så kul (hoppas verkligen det slutar blåsa, har visserligen en stabil bil men att köra i blåst, regn och mörker är aldrig kul.)

& så vet ni att ni måste hälsa på hos min kompis Johan med fårskinnen, det får ni inte missa. OM inte annat så är han och hans crew supertrevliga att snacka med.

Huseby

 

NATTI NATTI

/Heléne

 

DELA
Föregående artikelStorbandsjul med Gwen Stefani
Nästa artikelDIY: Gör din egen House Doctor Christmas car!
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here