VACKRA JULKLAPPSINSLAGNINGAR

0
2454
julklappsinslagningar

 

GOD MORGON OCH DAGS FÖR LITE JULKLAPPSINSLAGNINGAR

Vet ni, idag är det bara 42 dagar kvar till julafton och det är verkligen dags att börja njuta av vad som komma skall. Jag spenderade nån timme i går med en lussekatt, en ljuvlig kopp julkaffe och Pinterest för inspiration. Så jag tänkte jag kunde dela med mig av vad jag fastnade för. Jag tror att vi kan konstatera att jag gillar vackra band väldigt mycket. Det är ganska genomgående. Men vi tittar tycker jag:

 

julklappsinslagningar julklappsinslagningar julklappsinslagningar julklappsinslagningar julklappar

 

VACKERT OCH ENKELT MED EN TVIST.

När det kommer till julklappsinslagningar så är det ju bara fantasin som sätter gränser. En julklapp kan kläs och dekoreras hur avancerat som helst. Men med ett vackert sidenband, eller ett sidenband i kombination med av en grön kvist kommer man hur långt som helst.
Jag använder, som jag skrivit innan, gärna färdiga lådor som går att återanvända. En vacker låda och ett vackert band är ett enkelt recept till en vackert inslagen julklapp.

Men jag gillar såklart julklappspapper också. Känslan av att plocka fram sina vackra rullar och band och omsorgsfullt packa in julklapp efter julklapp är magisk. Och i år kommer nog den nedersta bilden (den här ovan) kunna fungera som lite inspiration. Julklappen med julgranen är hur fin som helst.

 

julklapp julklappsinslagningar julklappsinslagningar

 

GRÖNT ÄR SKÖNT

Grönt verkar vara lite av årets färg när det kommer till julklappar och dekorationer, har sett det på flera ställen nu. Och varför inte, julklapparna här ovan i grönt och vitt är bedårande. Det skulle jag absolut kunna tänka mig i år. Dessutom, hur snyggt är det inte med lackade julklappar!

Sen kan man sätta fast ett vackert löv, några bjällror, julkulor, ett vackert spetsband eller vad man nu tycker är vackert. Personligt och underbart tycker jag.

 

julklappsinslagningar julklappsinslagning julklapp

julklappar

 

RANDIGT OCH KLASSISKT

Jag har en fäbläss för randiga paket, jag bara älskar dem. Fråga mig inte varför, jag gör vara det. Samtidigt gillar jag det lite mer klassiska med rött, brunt och tunna juteband. Dessa två tycker jag fungerar väl att kombinera. Lite randigt, lite enfärgat och enkelt. Ett enfärgat papper behöver inte vara tråkigt, det finns hur mycket som helst att göra med det (om man nu inte vill ha det enkelt, det är också fint). Främst med hjälp av snören tänker jag. Kolla på den tredje bilden nerifrån, den med tre julklappar i vitt och rött. Lite roliga sätt att knyta banden runt paketen och det ser genast lite proffsigare ut.

Ja, det var lite julklappsinslagningar så här på morgonkvisten. Hoppas att ni gillar.

Ha en fin tisdag!

Alla bilder från mina anslagstavlor på Pinterest. 

 

 

DELA
Föregående artikelSINGLES DAY – RABATTKODER TILL MINA LÄSARE
Nästa artikelÅRETS JULVÄRD I SVT 2019 – MARIANNE MÖRK
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here