TEADVENTSKALENDERN 2019!

0
440
Bild lånad av NABO AB

 

ÅRETS TEADVENTSKALENDER…

Presenteras runt den 20 september och kalendern går att beställa från den 27 september på www.nabostore.se. De kommer även att gå att köpa hos NABOs återförsäljare.

För många är teadventskalendern ett absolut måste och en högtid att se fram mot. För vad passar bättre än en varm kopp te kalla vinternätter eller kyliga decembermorgonar? & teadventskalendern passar alla åldrar, de flesta av oss kan ju faktiskt dricka te.

Teadventskalendern innehåller 24 påsar med löste med olika smaker. De, och hela produktionen kring kalendern, är framtagna ur ett hållbarhetsperspektiv vilket känns bra i magen, av dubbel betydelse. Den här kalendern tycker jag är suverän att ge bort till en teälskande vän, familjemedlem eller sig själv.

Så den 27 september vet du vad du ska göra om du vill ha tag i denna lilla juvel.

DELA
Föregående artikelFEM MÅNADER TILL JULAFTON
Nästa artikelBLOSSA 19 – ÅRETS GLÖGG
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here