FEM MÅNADER TILL JULAFTON

0
229

 

NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT

Det startar nu, även om det är högsommarvärme ute och kvällarna är ljuvligt varma så går det inte att bortse från att det bara är fem månader till julafton och drygt fyra månader till jul. Men vi rivstartar inte tycker jag, vi tar det lite lugnt och suger lite på karamellen för snart nog blir det jul för hela slanten. Men tills dess tycker jag att vi njuter av den årstid vi har. Men som julbloggare måste jag ju börja lite tidigare, annars vore jag inte en bra julbloggare.

Jag behöver kontakta företag och designers. Hålla utkik efter roliga nyheter eller intressanta tips så att jag kan fylla sajten med sådant som jag tycker verkar spännande och roligt. Så även om det är långt till julafton så måste jag börja reka i god tid. Förberedelser är A & O.

Idag ville jag mest kika in och säga hej och välkomna er till en ny säsong med I LOVE CHRISTMAS.

Nu kör vi!

 

 

DELA
Föregående artikelHAPPY VALENTINES DAY!
Nästa artikelTEADVENTSKALENDERN 2019!
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here