ATT TIPSA OM MIN JULFAVORIT – CRAFTBERRY BUSH

0
339
Craftberry bush

 

GOD MORGON BLOGGVÄNNER.

Idag tänkte jag tipsa om min absoluta favorit när det gäller juldekorationer. Craftberry Bush. Hon har så vansinnigt snygg stil när det kommer till juldekorationer. Jag gillar inte allt, men det måste man inte göra, men det har inte med henne att göra utan min egen smak gällande hur julgranar och hus/lägenheter ska inredas. Till exempel så är jag inte speciellt förtjust i vita eller snöiga granar (även om det börjar bli en stor trend i Sverige, speciellt snöiga granar) men även dessa är gör Lucy (som ligger bakom Craftberry bush) till ögongodis. Hon har även ett väldigt trevligt instagramkonto, mscraftberrybush. Det rekommenderar jag verkligen er att följa. Och instagramkontot för hennes hund Brody är så sött.

Jag har sparat ner lite bilder från hennes webbsida men det finns massor av fler att utforska på Craftberry Bush. Och årets tema är inte avslöjat än.

 

Craftberry bush Craftberry bush Craftberry bush Craftberry bush Craftberry bush Craftberry bush Craftberry bush

DELA
Föregående artikelVACKRA ADVENTSSTJÄRNOR 2021
Nästa artikelTÄVLA OM NIO ADVENTSKALENDRAR FRÅN NINASMAT
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here