TAGGA #PEPPARKAKSHEM FÖR VÄLGÖRENHET

0
104

 

SOS BARNBYAR SAMLAR IHOP PENGAR TILL FLER HEM

Det här måste ju uppmärksammas! SOS Barnbyar samarbetar med massa sponsorer och just nu har de en kampanj för att samla in pengar till de mest utsatta barnen i världen. Allt du behöver göra för att hjälpa till är att fotografera ditt/ert pepparkakshus, lägga ut det på instagram och tagga bilden med #pepparkakshem. Då trillar det in 50 kr till SOS Barnbyar. De skriver på sin sida:

”Det finns många saker som vi tar för givet med julen, men som långt ifrån alla har tillgång till. För vissa barn är ett riktigt hem en sån sak.
Ett hem där de får kärlek och omtanke, trygga vardagsrutiner och godnattkramar. Där det finns en vuxen som kan ta hand om dem, idag och i morgon. Ja, allt det där som gör ett hem till ett riktigt hem.

Att bygga pepparkakshus är en lång och mysig familjetradition i Sverige och i år är ditt pepparkakshus extra viktigt. För i jul har du chansen att kunna ge fler barn det där hemmet som är tryggt att komma hem till.

Genom att dela ditt pepparkaksbygge under #pepparkakshem så hjälper du fler barn att få ett riktigt hem.

För varje upplagt #pepparkakshem på Instagram skänker våra julpartners 50 kr för att ge fler barn ett riktigt hem.

För att läsa mer, om du vill skänka en gåva eller bli fadder så besök SOS Barnbyar.

 

DELA
Föregående artikelBLACK WEEK PÅ LYKO.SE – 25% PÅ NÄSTAN ALLT
Nästa artikelBIND DIN EGEN GRÖNA KRANS
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here