SVAR PÅ MIAS JULFRÅGOR

0
211

 

SVAR PÅ DEL III

God kväll. Idag är det 3 veckor till 1:a advent! Yeay! Idag tänkte jag svara på Mias julfrågor del III. Svaren på del I hittar ni HÄR och del II HÄR.

✦ Vad önskar du dig i julklapp?

Bara småsaker. Som en ögonbrynspenna, hårsnoddar osv.

✦ Skickar du julkort?

Jag brukade alltid göra det men det har minskat år för år. Vi får se hur jag gör i år. Troligtvis kör jag digitalt.

✦ Ge eller få (julklapp)? 

Ge. Alla gånger. Tycker det är jätteroligt att ge bort vackra presenter och julklappar. & speciellt när innehållet uppskattas.

✦ Har du börjat julhandla än?

Nej, jag har faktiskt inte gjort det, jag är lite sent ute i år.

✦ Vill du få flera små julklappar eller en lite finare julklapp?

Helst några små, det är roligare. Jag ger helst bort lite billigare julklappar också  (dvs så att man kan köpa fler) för då får man slå in många julklappar.

✦ Ägna en dag åt att se på julfilmer eller tillbringa en dag med julshopping i gallerian?

Shoppinggallerior i jultid är oftast mest jobbigt, OM man inte har möjlighet att vara där en förmiddag mitt i veckan el liknande. Har man det är det supermysigt att gå och titta efter julklappar, ta en fika och se all julskyltning.

✦ Hur får du dina klappar: i strumpan, under granen eller levererade av Tomten?

En julklapp på morgonen i en julstrumpa sen resten på eftermiddagen eller kvällen, det beror lite på vem jag firar jul med.

✦ Slår du in klapparna i julstrumpan om ni har sådan?

Såklart. Att slå in julklapparna är ju något av det roligaste!

✦ Finns det något du alltid önskade dig som barn, men aldrig fick?

En sminkdocka. Det vet jag att jag önskade mig men aldrig fick. Önskade mig säkert något flashigt Barbiehus också men fick aldrig mer än ett par dockor (inte så bara).

✦ Vill du helst bli överraskad eller veta vad du ska få?

Överraskad, förstår inte poängen annars.

✦ Julklappsöppning före eller efter julmaten?

Före, då kan alla koncentrera sig på maten och tjatar inte på att man ska äta upp snabbt (vi delade alltid ut efter Kalle när jag var liten). Eller sent på kvällen när lugnet har lagt sig. Men det beror som sagt på vem man firar jul med. Är det barn med så föredrar jag att dela ut julklapparna före julmaten.

✦ Är du noga med att julklapparna ska vara omsorgsfullt inslagna i fint papper, eller slänger du bara ihop något för det är tanken som räknas?

Jättenoga, som sagt, det är ju något av det roligaste. Men inga rim, tycker inte om rim. Speciellt som så många rim inte är tillräckligt bra så att det blir lätt att gissa vad det är. Jag vill som sagt bli överraskad. (sen är jag inte så bra på rim)

✦ Vad är den bästa julklapp du fått?

En resa till Svalbard. Vilket fantastiskt ställe! Rekommenderas.

✦ Hamnar du på snäll- eller stygglistan?

Jag hamnar alltid på snällistan 🙂

 

DELA
Föregående artikelMÄNGDER AV HYACINTER
Nästa artikelI LOVE CHRISTMAS JULLISTA PÅ SPOTIFY
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here