MÄNGDER AV HYACINTER

0
522
Granit

INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

GOD MORGON!

Idag är det exakt sju veckor till julafton. Hur gick det till? Sju veckor av härligt mys om man kan koppla av och hoppa över stressen och alla måsten. Det är inte alltid så lätt men jag hoppas att ni gör så gott ni kan. I år har jag fått inspiration från Granit till hur jag ska arrangera mina hyacinter, men jag vill blanda vaser från olika märken. Det här ska jag verkligen göra så fort det dyker upp lite fina hyacinter. Snyggt, stilrent och förhoppningsvis mycket doftrikt. Hela fönsterkarmen ska fyllas av vackra, vita hyacinter.

 

granit
HYACINTVASER I MÄNGD

Dessa från Granit kan jag tänka mig köpa. Jag vill gärna variera lite och vanliga, lite tjockare dricksglas, gamla doftljusglas och några fina hyacintvaser hade varit fint ihop. Jag kan iofs tänka mig bara hyacintvaser men jag tänker ändå att en blandning hade varit finfint.

Och som jag skrev ovan, man kan ju variera vaser från olika märken eller välja en helt annan design.  Som förslagen nedan.

 

 

VACKER VAS FRÅN INDISKA

Denna fina vas hittade jag hos Indiska och jag tycker om den smala formen, den hade passat bra ihop med de andra.

 

HYACINTVAS FRÅN ÅHLÉNS

En lite annan form på vasen än de tidigare, lite rundare, lite bulligare lite mer robust. Hos Åhléns alltså.


CLINTH FRÅN HOUSE DOCTOR

Ännu en snygg vas, denna kommer från House Doctor och jag hittade den hos Cervera.

Men som sagt, att blanda tycker jag är det roligaste men om man föredrar en enhetlighet så finns det ju många sorter att välja på som är exakt likadana eller i olika höjd till exempel.

DELA
Föregående artikelJULEN 2021 HOS DANSKA TINE K
Nästa artikelSVAR PÅ MIAS JULFRÅGOR
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here