STORMKÖK – ÅRETS JULKLAPP 2020

0
86
stormkök

 

HUI HAR UTSET ÅRETS JULKLAPP 2020

Då har HUI avslöjat årets julklapp, och det var nog en stor överraskning för många. Stormköket är årets julklapp. På Speltips.se fanns stormköket inte med alls bland de 24 produkter med lägst odds.

Jag är lite skeptisk. Jag tror att det såldes mängder med stormkök i somras när vi inte kunde åka utomlands och människor bestämdes sig för att uppleva den svenska naturen. Men så fort det går att resa igen så tror jag att majoriteten av dessa kommer återgå till att resa till mer civiliserade ställen, storstäder, solsemestrar etc. Såklart kommer några fortsätta njuta av vårt avlånga land med fantastisk natur men jag tror att många triangakök kommer bli stående ute i förråd och garage.

Med det sagt tycker jag ändå att det är en bra julklapp. De som upplevt fjäll, skog och mark kanske har köpt ett triangakök men upplevt att de köpt ett för litet, ett som inte var så bra etc. Då kanske man tänker att det är bra att uppgradera till ett bättre så att man är mer förberedd nästa gång man är ute och vandrar.

Men årets julklapp, nje. Dock väldigt mycket bättre än förra årets, i mina ögon, flopp – mobillådan.

Vad tycker ni? Bra julklapp eller ej? Vad anser ni är årets julklapp?

 

Bild lånad från Naturkompagniet.se

 

DELA
Föregående artikelÅRETS JULKLAPP? – MUNSKYDD?
Nästa artikelÅRETS JULVÄRD 2020 – LARS LERIN
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here