SKÖNHET FÖR VÅREN

0
121

HEJ!

Jag är tillbaka om än i en liten annan tappning, tills det är dags för julinläggen igen.

Jag saknade att skriva och tänkte att jag lite då och då ska skriva och försöka inspirera er inför vår och sommar. Både gällande inredning, skönhet och livsstil.

Så vi börjar med lite skönhetsvård. Efter en lång bister vinter är det både viktigt med fukt och bra hudvård, dessa är mina favoriter.

Fantastiskt serum / Oxygen peel – för att du älskar din hud / Pre-serum. Ett måste för vintertrött hud / Nattkräm / Bästa ögonkrämen – räddar dagen / Dagkräm med SPF 20 / Fantastisk ansiktsmask / Lyxigaste ansiktsmasken

Dessa produkter räddar vilken hud som helst och jag rekommenderar varenda en eftersom jag använder dem själv.

Hoppas ni gillar!

DELA
Föregående artikelATT TACKA FÖR I ÅR
Nästa artikelSJUK OCH SUCKTAR ÖVER NYA POSTERS
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here