SINFUL – ADVENTSKALENDER FÖR VUXNA

0
173

I SAMARBETE MED SINFUL.SE

SUPERPOPULÄR, SNYGG OCH PRISVÄRD VUXENKALENDER

Jag har skrivit om SINFUL ett par gånger innan och i år gör jag ett samarbete med dem igen då jag får testa deras kalender. Jag har kollat genom kalendern och måst säga WOW. Så sjukt prisvärd. Jag har fått testa Premiumvarianten som kostar 1695 kr men innehåller produkter till ett värde av 5900 kr. SINFUL adventskalendrar kan vara ett fantastiskt startkit för paret han eller henne, man behöver faktiskt inte ha en partner för att roa sig med denna härliga adventskalender.

SINFUL Premium Adventskalender funkar såklart som andra kalendrar, bakom luckorna döljer sig en daglig överraskning och i det här faller riktiga premiumprodukter i svart och guld, i samma stil som adventskalendern. Till kalendern kommer en inspirationsbok där man får tips och information om produkterna och hur man kan använda dem.

 

 

ROLIGT OCH HÄRLIGT

Det här är en riktigt rolig och härlig adventskalender som gör dagarna i december extra spännande, jag rekommenderar den för ett par och är man ensam finns det adventskalendrar som riktar sig specifikt till män eller till kvinnor med 12 luckor. Ni kan läsa om alla kalendrarna i ett inlägg jag gjorde härom dagen, det hittar ni HÄR.

 

 

VILKEN KALENDER PASSAR JUST DIG/ER?

Här kan du se vilken julkalender som skulle passa just dig eller er bäst. Det finns sex stycken att välja på så det finns något för alla. För nybörjarparet rekommenderar jag originalet, har man redan en kalender från SINFUL kan man utöka sina leksker med innehållet i Premiumversionen. Vill man ha en bara för sig själv väljer man den som passar ens upplevelsebehov och vill man ha heta helger kan man välja klassikern eller den exklusiva med fyra luckor att öppna på advent.

 

DELA
Föregående artikelANNAS PEPPARKAKOR ÄPPLEPAJ & KARDEMUMMA
Nästa artikelMYSIG JULSERIE MED MALIN OLSSON PÅ SVT
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here