SILENT NIGHT – NY ACTIONFILM TILL JUL

0
84
Silent night 2023

 

SILENT NIGHT MED JOEL KINNAMAN

En ny actionfilm har premiär den 8 december och huvudrollsinnehavare är svenska Joel Kinnaman. Filmen är gjord av John Woo som är en erkänd actionregissör med många filmer på sitt CV.

Silent Night handlar om en pappa som ser sin son dö när sonen hamnar mellan ett kriminellt gängs korseld. Han svär att hämnas och tränar stenhårt för att kunna hämnas sin sons död.

Filmen verkar ganska våldsam och det är kanske inte det man tänker när man tänker jul men julactionfilmer finns det ju några stycken av. Där den bästa är Die Hard. Men det finns ju tex Dödligt vapen som är på samma tema.

Kanske något för den biosugna i december.

DELA
Föregående artikelDE GODASTE AV ADVENTSKALENDRAR – FRÅN NINASMAT.SE
Nästa artikelFIXAR JULEN PÅ SVT
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here