SATURNUS PRESENTERAR 2022 ÅRS GLÖGG – FROSTBÄR.

0
541

 

HAVTORN OCH RÖNNBÄR

I torsdags släppte Saturnus årets glögg och det låter som en mycket spännande kombination. Havtorn och Rönnbär. Jag har aldrig smakat något med Rönnbär, vad jag vet, och bara någon enstaka gång smakat på havtorn. Jag har med andra ord ingen aning om hur det här smakar. Men jag är intresserad! Det är en vit glögg som kan drickas både varm och kall, vilket jag gillar. Namnet Frostbär refererar till att både Havtorn och Rönnbär smakar som allra bäst om man skördar de efter första frosten.

Jag tror att denna alkoholfria glögg passar utmärkt till julmyset. Jag ska iaf testa den. Saturnus meddelar även den glada nyheten att Vintermojito åretkommer i år. För er som gillade den förra året. Då sålde den slut innan första advent men i år har man ökat produktionen. Så dessa två blir det till att köpa in. Mums.

 

DELA
Föregående artikelBLOSSA ÅRGÅNGSGLÖGG 2022
Nästa artikelHEMTEX JULEN 2022- UNDERBART
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here