HEMTEX JULEN 2022- UNDERBART

1
1006

Inlägget innehåller reklamlänkar för Hemtex

FANTASTISKA BILDER FRÅN HEMTEX

God morgon så här 98 dagar till julafton. Idag tänkte jag visa er en del av Hemtex julkollektion, som är helt underbart, väldigt fina bilder. Så nu får ni en bildbomb som heter duga. Jag tycker att den här kollektionen är jättefin, talar till ens mjuka och softa sidor, en kollektion som vill väl och ligga mjukt runt kroppen och bara vara helt underbar. Hoppas att ni gillar den.

 

 

DELA
Föregående artikelSATURNUS PRESENTERAR 2022 ÅRS GLÖGG – FROSTBÄR.
Nästa artikelTINE K JULEN 2022
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

1 KOMMENTAR

  1. Superfina bilder verkligen. Det enda jag saknar är väl lite julrött i det hela, men det är ju en smaksak. Det gröna julklappspappret som det står Happy Christmas på skulle jag jättegärna vilja ha! <3

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here