LEXINGTON JULEN 2022

0
936

 

STÄMNINGSFULLT OCH UNDERBART

Så har Lexingtons pressbilder inför julen 2022 kommit och jag var inne och hämtade dem nu på morgonen. Och de är underbara som vanligt. Lexington är det företag jag anser har bäst pressbilder men i år får de konkurrens av ett par andra företag. Men bilderna är fantastiska och inbjudande. Jag älskar bäddsetten, kuddarna, köksdetaljerna, juldekorationerna och ja, det mesta helt enkelt.

 

 

MYSIG STÄMMNING & KUDDHIMMELN

Lexington ger oss som vanligt varma, inbjudande, härligt vackra bilder som iaf jag gärna skulle vilja krypa rakt in i om jag kunde. Här hade jag gärna firat min julafton. Med en mage fylld av härlig julmat och hemlagat julgodis. Dessutom älskar Lexingtons kuddar men man får ju ha lite dollares om man vill ha ett par-tre stycken. Jag älskar den grönrutiga och den vita men tycker att de andra är väldigt fina de också, men de två är mina favoriter. Hade gärna sjunkit ner bland dessa i min soffa och tittat på en julfilm eller två.

 

 

RUSTIKT OCH HÄRLIGT I KÖKET

Jag är inte världsbra på kökstextilier men jag vill bli bättre. Och då vill jag ha det mesta från Lexington. Tycker att deras dukar, servetter och kökshanddukar är så fina. Porslinet är fint men det finns de jag tycker är bättre. Dock gillar jag muggen med Järnek (om det nu är det det är. Sett samma mönster hos andra så en av trenderna i år).

 

 

UNDERBAR SOVRUMSINREDNING

Detta är så fint och Lexington är ju så bra på just bäddtextilier, kuddar, filtar, plädar etc. Jag skulle gärna bädda ner mig i dessa sängar, läsandes en god bok, lyssnandes till julmusik och med en sprakande brasa som värmer. Här skulle jag kunna ligga hela dagen lång och bara njuta av tillvaron. Katten vid fötterna och ett gott doftljus på nattduksbordet. Perfekt! Speciellt om det snöar utanför under tiden.

 

 

SUMMA SUMMARUM

Jag tycker att kollektionen är jättefin men det är inte den bästa jag har sett från Lexington. Men tillräckligt bra för att vara en av mina favoriter, som vanligt. Fick jag ta med mig tre saker skulle det vara den grönrutiga kudden och den vita kudden, det ljusrutiga bäddsetet och några av de fina kökshanddukarna. Ja det blev ju fyra saker men det ni förstår.

Hoppas att ni också gillar kollektionen och den här bildbombningen.

DELA
Föregående artikelRITUALS ADVENTSKALENDER 2022
Nästa artikelBLOSSA ÅRGÅNGSGLÖGG 2022
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here