JULIG SOVRUMSINSPO!

0
182

 

ATT HA ETT MYSIGT OCH JULIGT SOVRUM

Idag tänkte jag att vi skulle kolla på hur man kan pimpa till sovrummet till jul. Jag tror att det är många som inte lägger ner lika mycket tid på att dekorera där som man gör i tex vardagsrum. Men såklart är det supermysigt med ljusslingor, gran och mjuka, härliga plädar även i sovrummet.

 

 

RUTIGT OCH LJUSSLINGOR

Mycket handlar ju om vad man har för stil och vad man gillar men till jul är det allra enklaste att slänga in lite röda eller rutiga detaljer och vips är det genast lite juligt. Jag föredrar att pimpa med ljusslingor och förra året kombinerade jag det med en granslinga (fejk) och ett rutigt band som jag snurrade runt granslingan (både bandet och ljusslingan). I år skulle jag vilja slänga in ett riktigt juligt påslakan (som detta här från Hemtex) alternativt ett rutigt överkast (ni hittar ett fint hos Hemtex) eller härlig pläd som ger den där mysiga julkänslan som jag är ute efter.

KUDDAR

En annan sak som direkt piffar upp vilket rum som helst där det finns en säng, soffa eller fåtölj är kuddar! Kuddar i alla dess former. I rums som är mestadels vita kan en rödrutig eller helröd kudde pigga upp och andas jul. I ett mörkt rum kanske det passar bättre med vita kuddar, kanske med tryck av svarta små granar, en granbil (Här från H&M Home), nån text eller liknande. Fina hittar du hos både Hemtex & H&M Home

 

 

VITT, VITT, VITT

Det finns ju de som har det mestadels vitt hemma och som kanske inte är så förtjusta i det röda vid jul. Då går det naturligtvis hur bra som helst att köra på ett fortsatt vitt tema. Men då kanske man slänger in lite grönt i form av en gran, granris eller en ljusslinga. Man vill ju gärna att ens jul ska kännas precis som sin egen, oavsett vilken färg man föredrar. Man kan även addera grått eller natur.

Ja lite julig sovrumsinspo får bjöds det på idag. Hoppas att ni fick lite tankar kring hur ni själv kan göra ert sovrum sådär supermysigt ni bara kan i jul.

 

DELA
Föregående artikelJULEN HOS CERVERA 2023
Nästa artikelÖoB JULEN 2023
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here