National Ugly Chistmas Sweater Day!

0
331

Nu är det inte bara mor, far & kanelbullen som har sina egna dagar. Äntligen har alla fulsnygga tröjor med motiv av tomtar, granar, renar & snögubbar också fått sin alldeles egen dag och i morgon är det dags! Tredje fredagen i december är det numera dags att lufta alla jultröjor med kitschiga motiv!

Själv tänker jag hedra dagen med den här tröjan, inköpt på Lindex barnavdelning för några veckor sen. Jag kunde bara inte motstå den lurviga snögubben och paljettgranen!

s0000007659695_f_w40_20171023095946

Jag kunde bara inte motstå den lurviga snögubben och paljettgranen! <3

DELA
Föregående artikelSANTA CON! OH IT’S ON!
Nästa artikelDAGS ATT VÄLTRA SIG I LITE JULFILMER.
Julpussar är en smällkaramell i bloggformat! Här får jag utlopp för all min julkärlek. Jag skriver om allt ifrån recept på julmat och -godis, till pysselinspiration, shoppingtips och trendspaningar! Välkommen att läsa!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here