NÄSTAN KLAR MEN SNART ÄR DET NYÅR

0
258

Innehåller Adviral links för Campadre, Hexter and Baines och Jack and Jones

JAG.HATAR.ATT.STRESSA.

& varje år så stressar man inför jul varesig man vill det eller ej. Jag lyckades faktiskt övertyga mig själv med att inte följa med och köpa gran och det gick ju hur galant som helst. Man ska lita på andras förmågor. MEN. Så fort julen är över så är det mellandagsrea och om det är något som får mig att få trippelpanik så är det mellandagsrean.

Dels ska alla byta julklappar, det ska handlas på rean, det ska handlas för presentkort och sen ska man… tada, hitta något att ha på sig på Nyår. Men jag blir tokig. Så i år blir det något gammalt eller nätet.

CAMPADRE

Jag handlar gärna hos Campadre, bra priser, bra utbud och stor variation. Här handlar jag skidunderkläder, Marlene Birgerväskor, underkläder etc till riktigt bra priser. & jag antar att det kommer vara rejäl rea på kläder under mellandagarna. Eller rättare sagt, rean har redan börjat.

Jag har svårt för klänningar, jag är smal runt de övre revbenen och det som borde ha suttit där har liksom halkat ner. Om ni förstår vad jag menar. Min min önskedress är ändå en klänning av Isa Sjöstedt, hon gör så vackra klänningar att mitt habegär går bananas. Bara kolla här:

 

HEXTER AND BAINS

damklocka Jag är ingen smyckestjej som vill blinga förmycket. Don’t get me wrong, jag gillar mina få diamanter men de är inga 5-karatare tyvärr. Men jag gillar en snygg klocka, dels slipper du kolla mobilen hela tiden (vilket kan anses oförskämt på en nyårsfest eller ett möte tex) och dels så är det enkelt och elegant. Kanske med ett par små örhängen och en snygg liten clutch. Hexter & Baines hittar ni här och jag kan garantera att jag är sjukt nöjd med de klockor jag har, en vardagsklocka och ett lite mer festligt ur. Jag har de två översta men siktar in mig på den understa som tyvärr är slutsåld 🙁

AND SOMETHING FOR THE GUYS – Jack & Jones

Jag brukar ju inte handla herrkläder så ofta längre men jag kan ju tycka till om vad jag tycker är snyggt. & för några veckor sen gick jag för bi en J&J-affär och såg en snygg rock jag tänkte att min pojkvän skulle vara snygg i. Sen är ju kostymer och uppklädde alltid extrapoäng vid högtidliga ställningar.

 

DELA
Föregående artikelPIFF, PUFF OCH EN OKLÄDD GRAN
Nästa artikelLISTA DIN INRE GRINCH
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here