NÄR FJÄRDE LJUSET BRINNER

0
320

JULDRAMA OCH KÄRLEKSTRUBBEL I STOCKHOLM

Jag fick ett utskick med några julböcker i november och jag har nu läst klart den första boken. Den gick lite trögt. Men det är en helt ok julbok som handlar om Maja, Gustav, Ella, Charlie, Gabriel och Cissi och hunden Julle. Men mest handlar det om Maja och Gustav.De har varit tillsammans i knappt ett år då Gustav börjar bete sig märkligt. Vad döljer egentligen Gustav och vem är det som messar och ringer honom på kvällar och nätter. och jobbar han verkligen när han säger att han är på hemliga uppdrag? Och var har Maja fått alla sina pengar ifrån. Gustav känner att hon döljer något men vet inte hur han ska ta reda på sanningen. Han misstänker att Maja är spelmissbrukare. Även om han aldrig sett henne spela.

Och vm är kvinnan i den röda kappan? Och kommer Gabriel kunna åka hem till Sverige nu när han vet att det finns folk som letar efter honom.

Boken är skriven av Mia Söderberg och är utgiven av Polaris förlag.

DELA
Föregående artikelNÄR MAN KÖPER JULKLAPPAR TILL SIG SJÄLV
Nästa artikelDAGS ATT VAKNA TILL JULEN
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here