LATA DAGAR OCH NYTT OCH FRÄSCHT

0
207

 

GOD DAG.

Vad hittar ni på? Förbereder inför Nyår kanske? Min nyår blir väldigt lugn, jag kommer spendera årets sista timmar (eller iaf en stund innan och efter 00-slaget) med att lugna min katt som är livrädd för raketer. Antingen i sovrummet men troligtvis i badrummet eftersom det inte finns några fönster där och det är ganska isolerat. Kanske äter vi något gott, myser i soffan och avnjuter årets sista dag i lugn och ro. Som tur var har de inte börjat skjuta här än men det är väl bar en tidsfråga.

Annars så surfar jag runt och tittar på inredning inför det nya året, blir alltid så sugen på massa nytt och fräscht i januari. Jag är kanske lite tråkig som väljer mycket vitt men min lägenhet är så liten att den behöver mycket öppenhet och ljus. Jag brukar handla mycket på H&M men var faktiskt lite besviken på vad jag hittade på H&M Home. Så det får bli Ellos och Jotex ist.

Jag skulle vilja ha gardiner till mitt vardagsrum, lite nya kuddar, sängkläder, en lampa (har ingen bra till sovrummet) och lite annat smått och gott. Om ni är nyfikna så kan ni se nedan vad jag funderar på. Men nu ska jag fortsätta mitt Netflixande i soffan.

 

 

MÖRKLÄGGNINGSGARDINER

Till sovrummet. Katten välte ner både ljusstake och annan juldekor när han försökte tränga sig in bakom min rullgardin. Så jag behöver satsa på mörkläggningsgardiner där han fortfarande kan sitta och titta ut genom fönstret utan att riva hela stället. Hittade dessa till bra pris hos Ellos.

 

ellos

 

LAMPA

Sänglampa till sovrummet. Idag har jag bara en taklampa och det går inte att ha den tänd när jag ska lägga mig. Det går heller inte att läsa utan en lampa så detta är prio. Min läsning blir lidande utan lampa. Denna från Ellos skulle passa fint.

 

 

NYA KUDDAR

Enklaste sättet att ändra en inredning är enligt mig att byta kuddar i soffan. Just nu har jag ganska fräscha kuddar men några har några år på nacken och kan med fördel bytas ut. Isf skulle jag vilja ha dessa två. De skulle passa bra till min vita soffa och vita gardiner.

Både de korallfärgade och de gråa hittar ni hos Jotex.

 

jotex

 

SÄNGKLÄDER

Älskar linnesängkläder. Superskönt att sova i och vackert. Jag vill oftast ha vita, krispiga linnepåslakan och dessa skulle passa bra. Köpte förrförra året men då för dubbeltäcke. Så jag fick byta dem mot en annan sort för då fanns de enkla inte kvar. Nu hittade jag sussa hos Jotex. Hurra.

 

jotex

 

SÄNGGAVEL.

För att skydda väggen och för att göra det lite skönare att sitta i sängen och läsa eller titta på Netflix eller vad man nu gör. Denna sänggavel passar bra till mina mörkgrå väggar. Finns hos Jotex.

 

jotex

 

COOL LJUSSTAKE

Denna fina ljusstake vill jag ha. Jag har eg bara väldigt tråkiga och enkla ljusstakar och den här är lite mer “in your face”, fast på ett otroligt sött sätt. Denna hottar man hos Jotex.

 

 

DELA
Föregående artikelNÄR MAN ÄR LITE TRÖTT PÅ JULEN
Nästa artikelATT INTE HA BÖRJAT DET NYA ÅRET SÅ BRA.
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here