MUSIKHJÄLPEN 2017 – NICLAS DRAR SITT STRÅ TILL STACKEN.

1
321
Musikjhälpen

BARN ÄR INTE TILL SALU!

Nu blir det lite allvar i bloggen och det beroende på Musikhjälpens tema detta år, Barn är inte till salu, och att Musikhjälpen sen cirka en timme tillbaka är igång för i år. En som bidrar till att samla in pengar är Niclas Stroh som jag känner personligen då jag både pluggat Interaktionsdesign med honom och jobbat med honom på Sony. Han har spelat in sin egen version av Nat Cing Coles Christmas song och genom att lyssna på låten via Spotify skänker ni pengar till Musikhjälpen.

Alla intäkter för varje gång låten spelas går till direkt till Musikhjälpen och eftersom det är en jullåt så är det bara att säga den på repeat och lyssna järnet. För en julälskare har det med andra ord aldrig varit enklare att hjälpa.

Låten på hittar ni här på Spotify.

INFORMATION OM ÅRETS TEMA I MUSIKHJÄLPEN:

Saxat från SR:

”Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. En del barn som lever i fattigdom tvingas bidra till familjens försörjning och att sälja sin kropp kan ibland vara det enda alternativet.

Det är förbjudet att köpa, sälja eller delta i handel av människor. Ändå har människohandeln blivit en av världens största organiserade brottsliga verksamheter, där barns kroppar är en efterfrågad handelsvara. Sexhandeln med barn är en växande kriminell miljardindustri, där mörkertalen är enorma.

Många av de barn som far illa syns knappast i någon statistik. Två miljoner barn utnyttjas i sexhandeln varje år, men bara i Indien uppger FN att siffran är 1,2 miljoner, och organisationer är eniga om att fler barn är drabbade.” 

För mer info, besök Barn är inte till Salu.

Musikhjälpen

NICLAS STROH

Vill ni veta mer om hur låten kom till, var pengarna kommer ifrån etc så kan ni läsa DENNA intervjun med Niclas. Så gå nu in på Spotify och spela låten och dela den med era vänner så att så mycket pengar som möjligt kommer in till Musikhjälpen.

Då har ni genom ett enkelt sätt också dragit ett strå till stacken. Tack.

/Heléne

DELA
Föregående artikelChristmas i mitt älskade New York
Nästa artikelAdventsljusstakar
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here