MORGONSTUND HAR GULD I MUND

0
369
LUSSEKATT

 

DET MÖRKA OCH DET GULA GULDET.

God söndag på er. Hoppas att helgen har varit fin än så länge. Jag har spenderat helgen med städning, fotografering och avsmakning av julgodis, julmust och Lussekatt. Det finns sämre sätt att spendera en helg i oktober på. Kylan har dragit in och jag softar runt i mina fårskinnstofflor som jag köpt på Huseby julmarknad för några år sen. Mycket mysigt.

I förmiddags unnade jag mig en riktigt julig fika med kaffe, Apotekarnes julmust och gyllene Lussekatter. Nu är det bara en och en halv månad tills hela Sverige dras in i julstämningen (vare sig man vill eller inte) och det bakas Lussekatter och dricks julmust för hela slanten. Härligt.

 

lussekatt
Lussekatt och julmust

 

Igår smakade jag både årets julskum (blåbär!) och Marabou Pepparkaka, det var ju trots allt lördag. Det är ju lätt att det blir för mycket av det goda så jag ska försöka att hålla det till helgerna. Gott var det iaf, kommer en recension om båda lite senare.

Men nu ska jag faktiskt fortsätta städa, eller iaf sortera i olika skåp. Jag är i en sådan fas nu. När alla putsade silver av ren tristess i början av Coronan och pga av att man stannade hemma från det mesta, följde jag nyhetssändningar över hela världen för information. Det är först nu jag hamnat i fas med många andra 🙂

Hoppas ni får en härlig söndag och så ses vi snart igen. ❤️

 

 

 

 

DELA
Föregående artikelULLARED – GEKÅS JULEN 2020
Nästa artikelGLÖM INTE RABATTKODEN HOS NINASMAT.SE – ADVENTSKALENDRAR, JULDELIKATESSER OCH JULGODIS
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here