Mer önskvärt från House Doctor julen 2017

0
1333

 

 

LOVE, LOVE, LOVE

 

Ja det är ju ingen hemlighet att jag är ett stort fan av House Doctor. Dels så kostar det inte så mycket, dels så gillar jag deras design och det passar in i mitt jultänk. Detta är på inget sätt ett sponsrat inlägg, jag letar upp bilder jag tycker är snygga och som jag vill dela med mig av till er och skulle det komma ett sponsrat inlägg eller ett beställningsinlägg så lovar jag att berätta det.

Älskar änglarna, änglar är något av min saga punkt.

 

 

Det här med julris verkar vara en ny grej, kul men ovanligt, Eller är det bara som jag inbillar mig? Jag kan definitivt tänka mig att ha ett,om det var rätt ris.Men visst är det tjusigt? Passar över all, hallen, köket sovrummet badrummet, dvs alla ställen man vill jula till det lite extra.

 

 

GOLLIGA! Så_himla_söta! Dessa vill jag absolut ha år. Näver, gran och ljus, vad kan gå fel med det liksom. Verkligen ÄLSKAR.

 

 

Stjärnor är ju både Tine Ks och HD’s specialitet och jag tycker att de är fina men svårplacerade.Snyggt när en tar in så mycket natur i pyntningen, mindre kul att göra håla tak och väggar för att få saker och ting att sitta fast…

 

ÅRETS MUST-HAVE

Jag kommer inte kunna fira jul utan dessa och troligtvis inte min bonusdotter heller. Har ni sett så söta små julgrisar flört. Dessa SKA få följa med mig hem från en shoppingtur, var så säker.

 

& så lite ordinarie House Doctor. Jag gillar fortfarande strumpor men vi har fina julstrumpor så jag nöjer mig med dem. Med lite tur ligger det något fint i dem i år.

 

Japp, det var del två av House Doctors julsläpp, hoppas ni hittar något ni gillar, jag har hittat massor och kommer bli ruinerad på kapet. Happy shopping!

 

DELA
Föregående artikelI Love House Doctors julkollektion 2017
Nästa artikelUppstartsvecka, underbara uppstartsvecka.
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here