I Love House Doctors julkollektion 2017

0
480

 

THE DOCTOR IS IN DA HOUSE

Så blev det äntligen dags att ta tag i bloggandet och jag startar som vanligt men lite produktnyheter. Ni som följt mig ett tag vet ju att jag är mycket för den danska designen och de är dessutom tidigt ute, till min stora förtjusning.

I år tycker jag dessutom att House Doctor har riktigt snygga saker på G. Problemet är bara att de har så mycket produktbilder att det inte rimligtvis går att få in i ett inlägg så jag delar upp inläggen.

 

 

ÄLSKAR de här paketen. Så grymt snygga. Paket en inte alltid kommer på att göra själv men som en kan få i finfina affärer (ett tips är Illums Bolighus, kolla in deras sätt att slå in paket, det är magiskt). Mycket snyggt med blått, vitt och guld också. Kanske får bli något liknande under granen i år. Vad tycker ni?

 

 

Gillar den här fjärderdekorationen, lite annorlunda men väldigt snygg. Den behövs ju inte hängas i granen utan kan tex användas i ett julris (som de tycks ha gjort här, häftig idé)

 

House Decor Christmas collection

 

& klassiska stjärnor, både i trä och plast (antar jag). Jag gillar trästjärnorna starkt men har hitintills inte köpt någon, trots att de valt populära länge (de första dök väl upp hos Tine K). Ok, så det var första delen i House Doctors enorma julkolektion. Jag kommer blanda upp inläggen med andra märken och lite kul smått och gott.

 

& Välkomna hörni, hoppas att ni kommer att trivas här hos oss.

/Heléne

DELA
Föregående artikelRivstartar hösten med mini-skumtomtar
Nästa artikelMer önskvärt från House Doctor julen 2017
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here