Ju fler desto bättre – i synnerhet när det handlar om julbloggande!
bild via unsplash.com, Luke Hodde

Heeej!! 
Är ni gamla, trogna, rara och gulliga läsare som har skuttat hit från babyitscoldoutside.se så… HURRA! Ni klarade det! Snyggt jobbat!

Är ni nya, rara och gulliga läsare som hittat mig eftersom jag har fått glädjen att hänga här på vår nya, piffiga JULBLOGGSPORTAL? VÄLKOMNA! Väl klickat! Jag hoppas att ni fortsätter titta in.
Låt mig presentera mig! Jag ska försöka hålla det kort.
Jag heter Jessica (vilket ni nog redan sett högst upp på sidan), jag bor i Nynäshamn utanför Stockholm tillsammans med min kille, mina två katter och en massa te.

(Jag är något av en TE-KONNÄSSÖR och blir mer och mer kräsen för varje år som går. ALLT annat än svart te går bort, till att börja med. Jag nämner detta eftersom ni lär bli varse mitt engagemang när det kommer till varma drycker framöver.)

Jag arbetar i city, numera på Drottninggatan, mitt in the smet, som man säger (bortsett från att ingen säger så) och gör massa roliga grejer som har med le interweb att göra. ?

Bloggen ’Baby it’s cold outside’ föddes 2013, som en… färgglad lillasyster till min ”vardagsblogg” som jag drivit sedan 2006. Den har blivit något jag ser fram emot och längtar efter varje år – som en förlängning av julen. Den har blivit en del av min jul! Och det fina är att när ni är inne och läser, så blir ni också det.

Okej, då har ni fått snabbsummeringen om mig. Jag känner mig sjukt taggad på LIVET! UNIVERSUM! ALLT! den här tiden på året. Sommaren är min least favorite årstid och jag tycker att det är ganska skönt när det är dags att lägga den bakom sig – för att hugga tag i hösten och alla nya utmaningar med den, i år bland annat en nysatsning på julbloggisen genom det här fina samarbetet! Jäähj!

Vi hörs snart igen! PUSS!??

DELA
Föregående artikelMer önskvärt från House Doctor julen 2017
Nästa artikelHELÉNES UNDERBARA JUL
Håller till i Stockholm city om dagarna och min lilla skärgårdsstad by night. Mitt julbloggande bygger på känslorna som uppstår runt jul: De små detaljerna i vardagen som vi upprepar och förfinar, tillsammans med nya traditioner. Sentimentalt? Mja, mjo. Stämningsfullt? Ja, det vill jag påstå. Jag är en av dem som är lyckligast under årets sista kvartal. Och då, för att få ut mesta möjliga av den lyckan, så bloggar jag här! Med er! Hurra! Kontakt: bloggenbabyitscoldoutside@gmail.com

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here