JULEN 2021 HOS DANSKA TINE K

0
341

 

DANSK ELEGANS

Jag har hållit koll lite av och till på Tinke Ks sida för att kunna visa deras julkollektion och nu när jag kollade hade bilderna kommit upp. Tine K är ett av de där danska designhusen som verkligen har en minimalistisk inriktning, i både färgskala och utförande. I år är inget undantag. Vi tittar.

 

Tine K tine k tine k tine k tine k tine k tine k
SKRUVAT, RUNT OCH ENHETLIGT

Mycket hos Tine K är sådant vi ser hos andra i år. Skruvade ljus, runda ljusstakar och pappstjärnor. Jag hittar mycket fint men jag vill bara ha vissa utvalda delar. Som de vackra banden, datumljuset och de skruvade ljusen. Jag vill ju gärna blanda saker från de olika designhusen, då tror jag det blir bäst, i alla fall för mig. Men den här stilen är väldigt vanlig i Danmark och den passar bra i de redan stilrena hemmen.

Färgskalan i grå, beige, greige och vitt är behaglig för ögat men kanske inte så julig för många av oss svenskar. Men blandar man upp det lite med lite mer färg tror jag att det blir en bra blandning.

Tittar man närmare på pressmaterialet så kan man se lite mer färg i produkterna, julkulor åt det mer rostiga, röda hållet med inslag av silver och guld.

Jag tycker att det finns flera väldigt vackra produkter och håll speciellt koll efter det jag skrev här ovan plus de facetterade ljuskopparna, de är underbara.

 

DELA
Föregående artikelTHE BODY SHOP ADVENTSKALENDRAR 2021
Nästa artikelMÄNGDER AV HYACINTER
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here