LITE JULPLANERING OCH EN MALL ATT SKRIVA UT

0
246

 

JULPLANERING ATT SKRIVA UT

God torsdag på er. Idag tänkte jag dela med mig av min julplanering och jag har gjort en som ni själva kan spara och skriva ut. Om ni vill ha den såklart. Jag har gjort min planering rätt övergripande men ska göra en mer noggrann planering snart. T.ex exakt vilka julfilmer jag ska se. När jag ska baka kakor, när och vilken julmarknad jag ska gå på. Jag ska nog planera ut hela december plus sista veckan i november. För jag missar ibland att faktiskt ta mig tiden att julmysa. Så i år ska jag planera in det för mig själv. För det är jag värd.

Hoppas ni gillar listan och att ni får någon nytta av den.

Här är bilden ni kan ladda ner och skriva ut. Högerklicka på bilden och välj spara.

 

DELA
Föregående artikelÅRETS JULKLAPP – SÄLLSKAPSSPEL
Nästa artikelBLACK WEEK HOS JOTEX -KANONPRISER PÅ JUL
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here