ÅRETS JULKLAPP – SÄLLSKAPSSPEL

0
65

 

ATT HA FEL SOM VANLIGT.

Jag hade gissat på Airfryern men det blir alltså sällskapsspel som är årets julklapp. Och det är väl en bra och trevlig julklapp som finns i olika priskategorier så att alla kan ha råd att köpa ett till jul. Jag gillar sällskapsspel men det var ett tag sedan jag spelade. Mina tre favoritspel är nog Monopol, Diplomacy och Skipbo. Spel för olika åldrar och olika snabba att spela.

HUI UTSER ÅRETS JULKLAPP

Så här säger HUI om årets jullklapp.

– Sällskapsspel är en klassisk julgåva som nu återupptäcks av nya generationer. I en omvärld präglad av krig, våld och ekonomiska svårigheter blir sällskapsspelet en möjlighet att för en stund koppla bort världen utanför och istället uppleva samvaron med nära och kära. Sällskapsspelen står för trygghet men också för eskapism och utveckling, säger Emma Hernell VD på HUI”

Vad ä era favoritsällskapsspel och tycker ni att det är en bra julklapp?

DELA
Föregående artikelEN FULSNYGG JULTRÖJA
Nästa artikelLITE JULPLANERING OCH EN MALL ATT SKRIVA UT
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here