LEGO SLÄPPER ENSAM HEMMA-BYGGSATS

0
1374
Home Alone - LEGO
Home Alone/Ensam hemma - som LEGO-byggsats

 

HOME ALONE – LEGO

Alltså, hur coolt!? Hittade detta på Instagram och blev lite lyrisk. Är inte den som bygger LEGO i vanliga fall men denna hade jag gärna sysselsatt mig med i höst. Arkitekten bakom detta härliga bygge är Alex från Ukraina, ni hittar honom på hans instagram under namnet Adwind. Han har på egen hand konstruerat huset från filmen Home Alone (Ensam Hemma). Sen har hen skickat in det som förslag till LEGO. Jag visste inte detta men tydligen har LEGO ”tävlingar” då och då där LEGO-arkitekter kan skicka in sina alster för granskning. Som jag uppfattar det behövs det 10.000 fans för att ett alster ska tas med i tävlingen. Dvs antalet människor som gillar idén.

 

Home alone - LEGO
Home Alone/Ensam hemma – som LEGO-byggsats – Ett LEGO i min smak
Home alone - LEGO
Home Alone/Ensam hemma – som LEGO-byggsats

 

3000 BITAR

I en intervju med Alex säger han att han använde ungefär 3000 bitar till sitt bygge och han byggde det på en vecka. Ritningar och blue prints på McAlisters hus finns tydligen tillgängliga på nätet så han utgick från dem. Hur många bitar bygget kommer ha när det släpps från LEGO finns det ingen information om, inte heller när det släpps men jag lovar att jag håller er underrättade. Antar att det inte bara är jag som gillar det här.

 

Home alone - LEGO
Home Alone/Ensam hemma – som LEGO-byggsats – Skulle vara så kul att bygga.
Home alone - LEGO
Home Alone/Ensam hemma – som LEGO-byggsats – Alla detaljer!
Home alone - LEGO
Home Alone/Ensam hemma – som LEGO-byggsats – Gulligt med den lilla LEGO-gubben vid trappan
Home alone - LEGO
Home Alone/Ensam hemma – som LEGO-byggsats – En av skurkarna och den välkända pizzan.
Home alone - LEGO
Home Alone/Ensam hemma – som LEGO-byggsats – – Höstens ”vill ha”

 

IT’S ALL IN THE DETAILS

Jag tycker att han har lyckats väldigt väl med detaljerna. Allt från pizzan till alla fällor han fixar för att hindra inbrottstjuvarna från att komma in. Ja detta är verkligen ett roligt LEGO-bygge för alla julfantaster eller Home Alone-fantaster. Jag är i alla fall väldigt imponerad och ser fram mot att se det släppas. Hoppas verkligen det bli under hösten.

Kommer med all säkerhet skriva om detta bygge igen när julbloggs-säsongen har satt igång men jag kunde inte vänta med att berätta om denna upptäckt. Hoppas många av er uppskattar det lika mycket som jag gör.

 

 

DELA
Föregående artikelDET ÄR DEN 25 JUNI OCH PRICK 6 MÅNADER -1 DAG TILL JULAFTON!
Nästa artikelJULEN PÅ IKEA 2020
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here