LAST CHRISTMAS – ÅRETS ENGELSKA JULFILM

0
1090
julfilm

 

EMILIA CLARK OCH EMMA THOMPSON GÖR JULFILM IHOP

Så var det dags för årets andra julfilm, Last Christmas. Hur underbart är det inte att det går upp hela tre julfilmer i höst/vinter? Jag älskar iaf att gå på bio och är det en julfilm är det ännu bättre. Den här känns gullig och genuin. Älskar Emma Thompson, speciellt i Love Actually såklart. Lite ovant att se Emilia Clark (Khaleesi) i något annat än Game of Thrones dock. Men man vänjer väl sig. Filmen utspelar sig i London och mycket av handlingen sker i en julbutik. Så här skriver Filmstaden om filmen:

Kate ränner runt i London och tar en massa dåliga beslut till ljudet av bjällrorna på hennes skor – ytterligare en irriterande följd av hennes jobb som tomtens medhjälpare i en året runt-öppen julaffär. När Tom dyker upp i Kates liv verkar han för bra för att vara sann och han genomskådar många av hennes känslomässiga barriärer. Fast London, under julen, förvandlas till världens mest underbara stad, verkar ingenting fungera för de här två. Men ibland måste du bara låta saker hända och lyssna på ditt hjärta … och hysa lite hopp.

 

 

Visst verkar den mysig? Och tror ni jag hade velat jobba i en året-runt-julbutik? Jajamensan, det hade hon. Kan vara en julbloggares våta dröm. I alla fall, älskar ett julpyntat London och älskar den engelska dialekten. Den här ser jag också fram mot riktigt mycket. Kommer på bio den 13 november. Det blir mycket julbio i år känns det som, det tackar i alla fall jag för.

 

 

DELA
Föregående artikelSMÅLANDSJUL PÅ HUSEBY – 9-17 NOVEMBER 2019
Nästa artikelNÖTKNÄPPARE – VACKERT TILL JUL
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here