JULTRÖJA – UGLY CHRISTMAS SWEATER

0
638

Detta inlägg innehåller annonslänkar för Jultröja.

UGLY CHRISTMAS SWEATER

Oavsett man har en ugly christmas sweater-fest eller en vanlig julfest så är det roligt att ha en riktigt snygg (ful) jultröja. Jag har själv 2 st hemma och de är verkligen inget man har på sig mer än vid just de här tillfällena. Men det finns absolut snyggare än de jag har (jag gick verkligen all in på ugly). Jag upptäckte dessa för ett par år sen (sju-åtta, kanske tidigare) när jag såg  en serie där de var på en uglys christmas sweater-fest. jag tyckte att det såg jäklaigt roligta ut så något år efter hade jag en en sådan fest hemma. Det är verkligen jätteroligt och folk lyckas ju hitta fantastiska tröjor. Om ni är sugna på en snygg/ful jultröja så kolla in Jultröja som har massor av juliga kläder som tröjor, pyjamas, strumpor m.m.

HERRTRÖJOR

Här finns ett stort urval och jag valde några av de jag tyckte var ganska snygga faktiskt. Det fanns bra mycket mer tacky tröjor. Ändå har jultröja en bra nivå på sina jultröjor. Det finns företag med inte så rumsrena tröjor. Tycker inte att de är så kul. Men dessa gillar jag.

DEN GLADA JULTRÖJAN

JULTRÖJA JULMARKNAD

jultröja

DEN STILIGA JULTRÖJAN

jultröja

JULGRANENS JULTRÖJA

DAMTRÖJOR

Här valde jag några tröjor som kanske inte var så snygga men roliga. Ok, en snygg (normal) tröja fick vara med, alla vill inte ha blinkande lampor eller rolig text.

 

MAKE IT REIN JULTRÖJAjultröja

DEN ELEGANTA JULTRÖJANjultröja

JULGRANENS JULTRÖJA

HÅLLBAR JULTRÖJA

BARNTRÖJOR

Barnen kan ju gärna ha tokiga, roliga tröjor, det tycker de säkert är mycket roligare än att ha en ”snygg” tröja. Valde några jag tyckte var fina.

DEN KNAPRIGA JULTRÖJANjultröja

HOLLY JOLLY CHRISTMASjultröja

 

SANTA STAR JULTRÖJA

JULGRANENS JULTRÖJA

Hoppas att ni hittar någon ni gillar. Och alla dam och herrtröjor kan såklart användas av både herr och dam, bara att anpassa storleken. Och varför inte matcha med ett par fina/roliga julstrumpor. Det ska iaf jag handla 🙂

Ha en fin torsdag!

DELA
Föregående artikelÅHLÈNS JULEN 2022
Nästa artikelMINDRE ÄN TVÅ MÅNADER TILL JULAFTON
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here