MINDRE ÄN TVÅ MÅNADER TILL JULAFTON

0
211

60 DAGAR KVAR TILL JULAFTON

Hej. Fick lite jultorka och spenderat mesta tiden på Instagram. Det blir lätt så eftersom det går så snabbt att uppdatera där. Men jag ska skärpa mig. Nu när vi närmar oss med stormsteg. Har ni gjort något juligt än? Jag har fått hem en hög adventskalendrar (kommer i ett senare inlägg), gjort garnluvor och idag ska jag köpa och smaka på Blossa 2022 och Blossa Rosé tänkte jag. Har ni testat än?

Jag har även ätit årets första lussekatter, hittade på den lokala närbutiken och kunde givetvis inte motstå. Och snart är det dags att baka själv. Ser så mycket fram mot det, julgodis och lussekatter är det enda jag bakar under året, äter inte så mycket kakor övrig tid. Men oj så najs det ska bli att ha hela frysen full med gyllene lussekatter.

Hoppas ni får en finfin tisdag!

 

Bild: Blossa
DELA
Föregående artikelJULTRÖJA – UGLY CHRISTMAS SWEATER
Nästa artikelLÄNGE LEVE BONUSFAMILJEN – PÅ BIO 2 DEC
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here